• Compartir

Novetats discogràfiques

7 de desembre de 2023

Jordi Sunyer

ELS CATARRES
‘Invencibles’

Per culminar les celebracions del 10è aniversari, Els Catarres han unit en un sol disc 11 de les seves cançons més emblemàtiques i les han enregistrat de nou amb col·laboracions de luxe. Joan Dausà canta a Tokyo; Stay Homas i Zoo, a Vull estar amb tu; els Figa Flawas, en una renovada Jenifer; l’Escolania de Montserrat, a Diamants, o Lluís Llach, a Un sostre fet d’estrelles. El disc acaba amb una versió de Fins que arribi l’alba en format simfònic gravada al concert al Sant Jordi Club el 2019 i un bonus track amb el single Cor. Imprescindible pels seguidors més catarres.

REÏNA
‘Retirada a temps’

Reïna és un quartet de pop de Manacor que es va donar a conèixer l’any 2020 després de guanyar el Sona 9. Un any després van debutar amb l’àlbum Arts marcials i ara hi tornen amb un nou so més proper a la música dels anys 80 i 90 gràcies a la producció del músic mallorquí Jorra Santiago (Jorra i Gomorra, Roig!…). Per intentar consolidar-se i acabar de fer el salt, a més, la banda liderada per la veu de Carme Vives s’ha afincat a Barcelona. A veure si hi ha sort. El disc compta amb 10 bons temes i un títol que esperem que no sigui premonitori.

FORTUU
‘42’

Fortuu és un raper de Fornells de la Selva que ja es va donar a conèixer l’any passat en el panorama de la música urbana en català amb la publicació de quatre singles. El passat mes de juny va fer un pas més i va publicar el seu primer EP, titulat Dopamina, i aquest novembre finalment ha arribat el primer llarga durada amb vuit cançons que tracten temes com la família, l’angoixa, el pas del temps o l’amor. El títol del disc, 42, no és l’edat del raper sinó que reprodueix el nom del seu autor, Roger Fortuny, en anglès (four-two). Fortuu pels amics.

  • Compartir