• Compartir

Novetats discogràfiques

23 de novembre de 2023

Jordi Sunyer

JORDI SERRADELL
‘Eternitat’

Arriba el segon àlbum d’estudi del bisbalenc Jordi Serradell amb deu cançons on aparca la sonoritat folk i americana del seu primer disc (Ésser viu, 2019) per acostar-se a l’indie i el pop. Això sí, algun engruna de la seva característica psicodèlia encara s’hi manté. El culpable d’aquest canvi és el vigatà Jordi Casadesús (La Iaia), que s’ha fet càrrec de l’enregistrament i la producció al costat d’Aleix Bou. El millor del disc és Eternitat, un temorràs que neix arran de la pèrdua d’una persona propera que Serradell canta acompanyat de Meritxell Neddermann.

SONIC BEAST
‘Sonic Beast’

Quatre veterans de l’escena underground nacional (Alfred d’Illinoise al baix, Xavi de Bullitt a la guitarra i veu, Chris de Bad Mongos també a la guitarra i veu i Roger de No More Lies a la bateria) s’han unit per crear una banda de so orgànic, hipnòtic i contundent. El resultat és un primer disc amb 11 temes de punk-rock de factura impecable amb un bon diàleg de guitarres i veus passionals que fan el cim a temes com l’explosiu Can’t Take It, que obre l’àlbum, o el melòdic It’s A Trap. Si algun dia us lleveu amb mandra, pot ser un bon antídot.

SOLK
‘Nus’

Després de publicar Herència el 2017, els valencians Solk ressusciten publicant el seu segon àlbum en format de llibre-disc. Musicalment Nus té dues parts: La llera dels dies, que és una trilogia sobre la memòria; i D’arrels i de branques, que inclou “El cirerer”, basada en una cançó tradicional, “Les barques grogues”, una cançó marinera; “País de sorra”, basada en un toc de dolçaina de Les Useres, “De gust”, “Pega-li la volta”, una jota d’estil hardcore, “Correfoc”, que parla dels balls de dimonis, i “Batre”, una experimentació sobre cants de sega.

  • Compartir