• Compartir

Novetats discogràfiques

16 de novembre de 2023

Jordi Sunyer

YUNG RAJOLA
‘Peter Pan’v

Darrere Yung Rajola s’hi amaga Quintí Casals, un lleidatà amb un peu a Barcelona –o tots dos– que va començar fent rap i que ara cada vegada s’acosta més al pop. Al seu segon treball, titulat Peter Pan, hi ha deu cançons que retraten la vida i l’entorn del seu autor. Des de la seva experiència amb Tinder fins a alguna cita que no va acabar de sortir del tot bé (Balada de les cites que no surten bé). Un bon retrat de la generació que s’acosta a la trentena amb la precarietat –però també l’alegria i certa resignació ben entesa– per bandera.

THE NEW RAEMON
‘Postales de invierno’

The New Raemon, el projecte en solitari del cantant de Madee Ramon Rodríguez, torna. I ho fa amb un vuitè disc –el 21è de la seva carrera si els comptem tots– sincer, emotiu i íntim que ve a ser com una carta de comiat a un amic que ha mort amb peces que toquen la fibra com Caen los árboles, Tu resplandor, Irurtzun o Entre el alba y la noche. El disc també suposa l’estrena de Rodríguez amb el seu propi segell, Cielos Estrellados. Per cert, si opteu pel format físic fitxeu el vinil, amb una il·lustració seriada de Paula Bonet.

RAMONETA
‘Ramoneta’

Ramoneta és un grup barceloní de pop-rock format per músics amb llargues trajectòries i experiència, tant en directe com a estudi. El líder és Joan Gené (baixista a la primera formació de Jarabe de Palo), que s’ha envoltat d’amics per gravar deu temes d’aire costumista que sonen com abans, sense bases pregravades ni autotunes ni invents gratuïts. De les mescles i de gratar alguna acústica se n’ha encarregat un altre històric, Jordi Mena (Sau, Jarabe de Palo, Enrique Bunbury…). Un projecte apte només per als amants del pop-rock clàssic atemporal.

  • Compartir