• Compartir

Novetats discogràfiques

26 d'octubre de 2023

FLYING FROGS
‘WTF Is Going On?’

Els osonencs Flying Frogs tornen a la càrrega amb un disc que no té res a envejar als que facturaven a mitjans dels 90 bandes com Green Day, Offspring, NOFX o Blink-182. El power trio de punk rock melòdic s’ha tret de la màniga un àlbum –el quart de la seva trajectòria– amb 13 peces que vessen nervi i energia per tot arreu. La portada (i la contraportada) són obra de l’il·lustrador Òscar Puig, de Blowfuse. Una obra d’art per dins i per fora amb vocació internacional editada per un segell barceloní i també per un de polonès.

MAIO
‘Suau’

Maio és la germana bessona de Júlia Serrasolsas (Ginestà) i juntes van començar al món de la música amb Akelarre, un projecte que es va fer viral cantant “no somos amigas, nos comemos el coño”. El 2021, amb Ginestà ja en funcionament, Maio va publicar el seu primer àlbum en solitari, Des dels marges, mesclant gèneres musicals diversos que anaven de la cançó al punk passant per l’electrònica, el tropicalisme o el reggaeton. I ara hi torna amb Suau, un segon àlbum amb 10 talls de cançó pop electrònica on l’amor i l’empoderament col·lectiu són la pedra angular.

APEL·LES CAROD
‘Abismes i flors’

El primer graduat en violí jazz a l’Estat espanyol acaba de debutar amb un interessant i lluminós disc, Abismes i flors. Partint del món del jazz, i amb el violí com a protagonista, l’àlbum inclou vuit peces on s’hi aprecia també la influència d’altres músiques: des d’una expressió melòdica propera a l’arrel mediterrània fins a moments d’inspiració barroca, impressionista o de minimalisme pop. Tot i ser música instrumental, Carod posa el focus en la melodia i aconsegueix fer del violí una veu gairebé amb expressivitat humana. Curiós i per a orelles despertes.

  • Compartir