• Compartir

Novetats discogràfiques

2 de desembre de 2022

PILSENERS
‘No hi ha demà’

Els barcelonins Pilseners van gravar el seu darrer àlbum d’estudi el 2004 i posteriorment es van dissoldre. El 2013 van tornar als escenaris i ara, nou anys després, aquell retorn se segella amb un nou disc on es nota que la banda ha crescut en tots els sentits. Aquells sagals que van començar el segle passat amb 17 anys i un projecte de música oi! catalana han facturat ara un disc de rock amb majúscules amb picades d’ullet al punk, al power pop, a l’oi! (evidentment) i fins i tot al rock dur. La il·lustració de la portada, per cert, és de Mariona Rebull.

NEW GEORGE
‘Isla Giorgio’

New George (alter ego del maresmenc Jorge Agustí, a qui a l’estiu vam descobrir apareixent al programa de TV3 La gran vetllada) publica ara el seu primer llarga durada on recull deu dels singles que ha anat publicant a internet des de fa prop d’un any. No hi falten Nena, que segons l’artista és la primera bachata urbana de la història feta en català, ni tampoc La humanitat, un curiós i interessant tema que denuncia la toxicitat de les xarxes socials fusionant sons avantguardistes amb elements de la sardana i on fins i tot es pot escoltar Pau Casals.

DOBLE & HUGSOUND
‘Vida lenta’

El cantant gironí Doble ha publicat el seu segon disc juntament amb el productor Hugsound. Vida lenta compta amb deu talls que naveguen entre el pop, el trap, la bossa nova, la música negra i els ritmes disco, i compta amb les col·laboracions de Cookah P, The Tyets, Lildami, Basement Band i Tramma. L’àlbum s’obre amb “Ya aprendí”, un tema de soul-hip-hop d’aire melangiós, i segueix amb “Noche loca” i “Tot el que vull”, un reggaeton en català ultraproduït, amb més de 300 pistes. I tot reivindicant la vida lenta, s’arriba al final amb “T’esperaré”.

  • Compartir