• Compartir

Novetats discogràfiques

5 d'octubre de 2023

JUNCO Y MIMBRE
‘Fruit del col·lapse’

Els osonencs Junco y Mimbre han col·lapsat. O el que és el mateix, amb la publicació d’aquest nou disc (el seu segon LP) han anunciat que pleguen. I és una llàstima, perquè a Fruit del col·lapse hi ha 11 cançonasses que mereixerien una gira com déu mana amb bon pop, bones lletres i moltes coses a dir (encara que al track 10 cantin Res, a dir). Què farà a partir d’ara la cantant Maria Espinosa? I la seva mà dreta, Andreu Ribas (amb Germà Aire també congelats?). De moment Marc Fernández, productor i guitarra, s’ha apuntat al Comboi de Dan Peralbo. Sort!

CLARA PEYA
‘Corsé’

Es titula Corsé però la pianista Clara Peya s’hi mou del tot desencorsetada. El disc parla de la violència que porta implícita el concepte de perfecció, de com ens torturem a nosaltres mateixos i de la frustració que ens genera no poder posar límits al nostre propi maltractament. I tot en 13 cançons (és també el 13è disc de Peya) amb 13 veus diferents. Entre d’altres, hi canten Leo Rizzi, Ede, Momi Maiga, Marina Herlop, Albert Pla, Iris Deco, Anna Ferrer, Pol Batlle, Salvador Sobral o Sílvia Pérez Cruz. Una oda a la bellesa de la imperfecció.

OKDW
‘08880’

Aquest és el disc de debut d’OKDW, un projecte liderat per Virts Martos de pop contemporani amb espurnes de jazz, soul i rhythm and blues modern. El treball té 10 temes ideals per ballar, vacil·lar i passar-ho bé i compta amb les col·laboracions de la cantant La Neula (Angry Virts), el raper mataroní Anwar Malviaje (Cabos sueltos) i la vocalista i trompetista de jazz Andrea Motis (Saliva). Per cert, el títol del treball té truc: Martos és de Cubelles, a la comarca del Garraf, i el codi postal de la població és 08880. Capicua.

  • Compartir