• Compartir

Novetats discogràfiques

21 de setembre de 2023

SEXENNI
‘Supernova

Sexenni és un grup de pop lleidatà que viu a cavall de la música urbana i la festiva. Van néixer el 2019 als soterranis d’un institut i el 2022 van fer el salt al panorama nacional gràcies a Retrats, el seu disc de debut. Ara hi tornen amb Supernova, un treball més madur on pel que fa a lletres segueixen colant frases iròniques i divertides arreu i pel que fa a so s’hi nota la influència dels 80 amb temes disco però també música d’arrel i fins i tot cançons més fosques, introspectives i electròniques.

ORQUESTRA INTERNACIONAL MARAVELLA
‘Emocions’

La Maravella finalment ha enregistrat un nou disc per deixar testimoni en format físic de la música que ofereixen a cada concert. La gravació inclou el típic mix de sardanes, “L’himne a l’amor”, o un refregit que titulen “Canciones latinas”, entre d’altres. L’últim tall és un dels més rodons, “Recordant The Beatles”. El projecte el tenien al cap des d’abans de la pandèmia però fins ara no ha vist la llum. Per cert, durant l’aturada per covid podrien haver aprofitat per normativitzar-se el nom i dir-se Meravella, però no. Hi ha coses que costen de canviar.

VORAIGUA
‘Boscúria’

VorAigua és un projecte musical de veu i piano format per Muntsa Moral i Paul Perera. Del que fan, ells n’hi diuen “música silvestre”, una proposta que barreja poesia i mitologia i que transita per la cançó d’autor, el folk i a estones la música relaxant per a amants del ioga. Moral aporta varietat de registres que beuen de l’arrel mentre que Perera, de formació clàssica, explora amb les tecles espais que van més enllà de l’àmbit acadèmic. El 2022 es van donar a conèixer amb un àlbum titulat Meandres i ara hi tornen amb Boscúria. Un pas endavant.

  • Compartir