• Compartir

Novetats discogràfiques

20 de juliol de 2023

MARC GRAU JR.
‘Verbena’

Per fer baixar les verbenes de Sant Joan i Sant Pere res millor que el segon treball en solitari de Marc Grau Jr., un disc cru, directe i ple d’energia de rock d’autor amb totes les de la llei. Després d’un període de peces exclusivament en anglès, a més, el guitarrista, cantant i productor s’ha atrevit a gravar en català –quatre dels nou temes de l’àlbum– i el cert és que se’n surt airós. I sí, Grau és fill del mític Marc Grau (guitarrista d’El Último de la Fila i Els Pets, entre d’altres) i culpable del so i la producció de Sol, el millor disc de la història dels de Constantí.

KARLA AMB K
‘Estem vius tot el r4t0’

La Karla amb K no té res a veure amb l’osonenca Carla (Serrat). O sí, musicalment hi ha algun paral·lelisme però la que va amb K es diu Carla Mercader i va néixer a la Floresta. Estem vius tot el r4t0 és el seu disc de debut i inclou vuit peces de pop d’autora amb títols on quasi sempre les vocals es transformen amb números. T4n 3str4ny és el primer track i va seguit de Voli4 s3ntir i Tomb3s . Els títols són curiosos i plens de contrastos com la majoria de temes, on sovint conceptes en principi antagònics com dolor i alegria o dol i festa es donen la mà.

LES MONTSES
‘De tots colors’

L’origen de Les Montses cal buscar-lo en Eivibonny, una banda de folk-fusió de Sant Vicenç dels Horts que va néixer el 2015. Al cap d’un temps, però, es van canviar de nom i cadascun dels tres discos que han anat traient des de llavors s’ha anat allunyant del folk inicial fins a arribar a un De tots colors cent per cent pop gràcies al treball del productor Stefano Maccarrone (Carlos Sadness, Rigoberta Bandini,…). El disc inclou 13 cançons fresques, optimistes i amb ritmes que conviden a la festa i al ball. Ah! Les mares dels quatre músics es diuen Montserrat.

  • Compartir