• Compartir

Novetats discogràfiques

13 de juliol de 2023

RIDERS OF THE CANYON
‘Riders of The Canyon’

Mare de déu senyor quina bestiesa! El debut dels Riders Of The Canyon és una preciositat que tot i que acaba de sortir del forn ja desprèn tot ell un regust de clàssic etern i atemporal. Darrere d’aquesta superbanda, liderada per Joana Serrat, hi ha també el cantant de Rupit Matthew McDaid, el manlleuenc Roger Usart i Victor Partido acompanyats de col·laboradors de luxe de renom planetari. I els deu temes que té el disc sonen equilibrats però variats: Folk, americana, rock… una delícia. Des de la revetlla de Sant Joan no escolto res més. Imprescindible.

SAMANTHA
‘Antídoto’

Segon disc en solitari de Samantha Gilabert, una cantant valenciana que s’havia donat a conèixer amb Cactus i que el 2020 va fer el salt a la fama després de passar per Operación triunfo. Al nou disc hi ha 11 peces amb registres molt diversos, que van des de la balada tendra als ritmes més enèrgics i urbans. Pel que fa a llengua, aposta majoritàriament pel castellà i només tres dels temes són en català. A les lletres, però, Samantha ha fet un salt qualitatiu important i a les noves peces s’ha despullat amb lletres íntimes i emotives que defugen els tòpics.

ELS FLIPATS
‘Jimmy Eat the Mundo’

Sorpresa! Aquest divendres el difunt grup de Torelló Els Flipats, liderat pel Sona9 Dan Peralbo, fa un miniconcert de resurrecció a Barcelona on tocaran algunes de les peces de Jimmy Eat the Mundo, un disc punky i esparracat amb nou temes que van gravar quan tenien 17 anys, que havia quedat inèdit i que ara han penjat a les plataformes digitals. L’àlbum està cantat en un anglès-Plana-de-Vic força surrealista però sona fresc, desenfadat i molt enèrgic. Per cert, a l’octubre faran un segon (i últim?) bolo de retorn al Moscou de Torelló.

  • Compartir