• Compartir

Novetats discogràfiques

7 de juliol de 2023

BEALS THE BAND
‘Fem un pensa’

Beals The Band és una formació de pop-dance barcelonina que beu d’influències com Coldplay, Bruno Mars, Dua Lipa o Childish Gambino. Va néixer a principis del 2016, va treure un primer disc el 2019, Use Protection, i després es va trobar amb una pandèmia que els va estroncar els plans. Ara, però, del tot recuperats del sotrac, hi tornen amb el seu primer disc íntegrament en català on destaquen cançons com Ara toca viure, Jo he decidit o Joc fred, que reflexionen sobre aquest món postpandèmic on moltes coses han canviat per tornar a ser on érem.

KOVITCH
‘Simplifica’

Kovitch és un cantant del Vallès Occidental que va començar a escriure lletres de rap l’any 2007, amb només catorze anys. Des de llavors ha fundat diverses formacions (la més reconeguda, Homes Llúdriga, ja dissolta) sempre amb el rap, el hip hop més melòdic i l’R&B d’espina dorsal. Ara torna amb Simplifica, un àlbum amb deu temes amb un missatge senzill: fer les coses que t’omplen simplement “perquè sí”. I què omple musicalment a Kovitch? Doncs des de trap a dancehall (Foc i fum) fins a apostes més agosarades com la cúmbia d’Escolta.

XAVIER DOTRAS
‘Lieder’

Xavier Dotras és un pianista de jazz que ha editat ja més de mitja dotzena de discos instrumentals sovint en format trio o també acompanyant solistes com Gorka Benítez. En aquesta ocasió, però, ha volgut donar protagonisme a la veu i nou de les deu peces de l’àlbum compten amb la presència d’una d’aquestes dues cantants: Carme Canela o Gessamí Boada. I si el disc es titula Lieder és perquè moltes de les peces, tot i partir del jazz, s’acosten al lied més íntim i auster. El tema més lied del disc és No em diguessis adeu, escrit pel pare de Dotras, també músic.

  • Compartir