• Compartir

Novetats discogràfiques

29 de juny de 2023

MIKI NÚÑEZ
‘121’

L’exconcursant d’OT i representant espanyol a Eurovisió el 2019 (i ara, copresentador de l’exitós Eufòria) torna amb nou disc amb títol capicua: 121. A l’àlbum hi ha pop, rock, elements electrònics i moltes més cançons en castellà que no pas en català. Les millors, però, ves per on, són precisament les que canta en català, sobretot la balada Electricitat, que fa a duet amb Alfred Garcia, i Llums de mitjanit, que canta amb Mariona Escoda, la primera guanyadora d’Eufòria. Ah! I el disc es diu 121 perquè són quatre mesos, “el temps que dura l’amor químic”. Ara pla.

VERNAT
‘Emvruix’

L’artista sabadellenc Vernat publica Emvruix, un nou disc conceptual amb deu temes autoproduïts que parlen de l’amor, de la joventut, de la màgia, dels orígens i de la mort. Amb aquest àlbum, Vernat es reinventa i mostra una faceta més experimental amb acostaments al pop atmosfèric, l’electrònica o el hip hop. La millor cançó és Noemtallislesales, que canta fent duet amb Meritxell Neddermann. No sabem què li passa al vallesà amb les ve baixes però afortunadament canta i toca bastant millor que no pas escriu.

NATIVA
‘Aquí y ahora’

Nativa va néixer el 2019 de les cendres dels valencians La Raíz. D’aquella mítica formació de fusió festiva hi ha els cantants Julio i Sen-k i el baixista Adri Faus, als quals s’han afegit altres músics per acabar perfilant un nou projecte on els sons electrònics tenen molt més pes que a La Raiz. Aquí y ahora és el seu segon treball, té 11 temes en castellà i portuguès i segueix l’estela festiva i reivindicativa del seu debut. Al treball també hi destaca la nòmina de col·laboracions, que van des de Lágrimas de Sangre a JazzWoman, Holistiks o La Pegatina.

  • Compartir