• Compartir

Novetats discogràfiques

25 de novembre de 2022

MACACO
‘Vuélame el corazón’

Desè disc ja del cantant barceloní Dani Carbonell (Macaco). En aquesta ocasió s’ha envoltat d’amics i ha fet una espècie d’oda a l’amor de 15 capítols on s’apropa més a la cançó-pop d’autor que no pas al mestissatge festiu de reminiscència reggae dels seus primers treballs. L’àlbum s’enceta amb El bicho del amor, única peça on Macaco canta sol, i després comencen els duets amb artistes com Leiva, els argentins Kevin Johansen o un trio amb els germans de Cornellà Estopa, amb qui canta Me lía. La meva preferida és Arenas movedizas, amb Rita Payés.

MARTA RIUS
‘Set

A Rius (excomponent del grup de música tradicional Sol i Serena) li van diagnosticar un càncer de mama just quan s’estava plantejant deixar la música. Durant el procés de superació de la malaltia, però, sense buscar-ho, va començar a fer cançons que li van servir per agafar forces per superar el gran repte que la vida li havia posat al davant. I ara ha decidit gravar-les i compartir-les en un disc de pop lluminós preciós, sincer i, això sí, curt (només té Set peces). L’osonenc Guillem Roma hi col·labora a He après, un dels millors talls de l’àlbum.

FLORA
‘Llegenda’

Flora és una formació impulsada pel productor musical Scotty DK, pel bateria dels Acid Snot, Ury Batalla, i per Mariona Batalla, coneguda per col·laborar al programa Els experts d’iCat, ser presentadora de Les gates d’iCat i formar part del projecte del raper eufòric de Terrassa Lildami. I junts, després de donar-se a conèixer a base de singles, debuten ara amb un primer disc titulat Llegenda, amb una sonoritat pop però una estètica propera al punk-rock dels 90. I no us confongueu de Mariones. La de Flora no té res a veure amb la d’Eufòria. Mireu-ho.

  • Compartir