• Compartir

Novetats discogràfiques

15 de juny de 2023

MALUKS
‘Cor i foc’

Després d’irrompre al panorama de músiques urbanes i de ball el 2021 amb el seu debut Som i vibrem, el jove combo valencià format per Marina Bolea (veu), Laura Honrubia (veu) i Marial Deltell (DJ) presenta ara el seu segon LP, Cor i foc. Segueixen amb la intenció de fer ballar el personal amb un repertori que apunta cap a l’empoderament femení i que assenyala les injustícies del món on vivim. Tot i que després de les eleccions el País Valencià torna a ser de color blau, la consolidació de bandes com Maluks demostra que encara hi ha esperança.

JÚLIA BLUM
‘Vainilla’

Júlia Blum és una compositora i cantant barcelonina que es va donar a conèixer l’any passat amb l’EP Sobre la marxa. La bona acollida d’aquella proposta li va servir, entre d’altres, per aparèixer al disc de La Marató del 2022 i ara debuta amb un primer llarga durada de regust estiuenc, Vainilla. El disc té deu talls i en destaquen “Cançons amb títols llargs”, el primer single, i “Un poquet de wine”. La sonoritat, molt pop i de vegades amb un aire urban i mood, té una retirada a la Suu. A més, per acabar-s’hi d’assemblar (o no), també fa un parell de temes en castellà.

MON A LA COVA
‘Insecta’

Mon a la Cova és un clàssic del rock sinistre en català i és conegut sobretot per haver liderat el grup Casual i per les seves col·laboracions amb els mítics i genials Kitsch. I ara, torna a l’activitat amb un disc marca de la casa fosc i tenebrós inspirat íntegrament en el joc de taula Insecta, creat per Ferran Renalies i Eugeni Castaño. Un treball extraordinari i únic que, a més, en el format físic, es presenta amb un disseny d’autèntic luxe a càrrec del manlleuenc Pol Robles. El disc, a més, té vocació internacional i les lletres s’han traduït a l’anglès, l’alemany i el castellà.

  • Compartir