• Compartir

Novetats discogràfiques

18 de maig de 2023

IVETTE NADAL
‘Les hores blaves’

Arriba el cinquè disc en solitari de la granollerina Ivette Nadal, una cantautora i poeta que amb Les hores blaves enceta nova etapa estrenant també nou segell discogràfic (Picap). Després d’haver treballat últimament amb Pascal Comelade, Nadal torna sola però molt ben acompanyada. Al tema que enceta el disc, per exemple, “Cançó per tu”, un dels millors de l’àlbum, canta al costat del seu bon amic Manolo García. Nadal, per primera vegada, també interpreta un parell de peces en castellà, “Olivo fértil” i “Mereces un amor”.

SENYOR PEIX
‘De la cabeza hasta los pies’

Senyor Peix és un grup d’essència alegre i festiva que va néixer el 2016 a Malgrat de Mar. Van treure un primer disc i al cap de poc, coincidint amb la pandèmia, van fer una aturada de gairebé dos anys. Ara tornen amb un segon treball i canvis importants a la formació i l’estil, una fusió entre mestissatge i música llatina passant pel reggae i els ritmes jamaicans. Entre els 12 talls del nou treball destaquen “Rumba de primavera”, amb la col·laboració de Joan Garriga i Carles Belda, i “Encenent fogueres”, amb la veu de Marta Casas. Festa, sentiment i rebel·lia.

SUASI
‘Peces d’antiquari’

Pep Suasi és un músic mallorquí conegut per haver liderat Fora Des Sembrat. El 2009, però, la banda va plegar i Suasi va començar a fer bolos en solitari i alguns enregistraments. Després d’uns temps d’ostracisme, el 2018 va tornar amb Equilibrista emocional i dos anys després va seguir amb Que triomfi l’amor. I ara torna amb Peces d’antiquari, un àlbum amb vuit peces de sonoritats folk americanes, textures sintetitzades i lletres personals i quotidianes. Un bon i sincer disc de pop-rock produït pel guitarrista Marc Grasas (ex-Bars i ex-Els Pets).

  • Compartir