• Compartir

Novetats discogràfiques

4 de maig de 2023

MARIONA ESCODA
‘D’una altra manera’

La guanyadora de la primera edició d’Eufòria ja té nou disc al carrer. I com mana la tradició, l’ha publicat a les portes d’un Sant Jordi on també es poden regalar els nous treballs d’altres ex-eufòrics com Triquell o Scorpio. Aquest, però, és el que agradarà a més públics. Parteix del pop comercial i flirteja amb la balada èpica (Si ens falta l’aire), el rock (Allà on bufi el vent) o la cançó acústica (Ara que ets aquí). Per escriure les deu peces que hi ha al disc Escoda ha comptat amb la col·laboració de Manu Guix, Adrià Salas (La Pegatina) o Àlex Pérez.

NEUS BORRELL I MIQUEL JOAN
‘El cos per caure’

El cos per caure és una manera de llegir poemes amb veu i guitarra. Cançons que Neus Borrell i Miquel Joan han compost somatitzant aquests 12 poemes: “Oda del poble rural”, de Blai Bonet; “Un pardal”, de Jaume Coll; “Cambra de la tardor”, de Gabriel Ferrater; “Nao me procures ali”, d’Hilda Hilst; “Ras i Curt”, de Núria Martínez-Vernis; “Cançó de bressol”, de Maria-Mercè Marçal; “Culte”, “Coralí” i “Com un cel”, de Perejaume, fragments d’una conversa entre Josefa Tolrà i Joan Brossa; “Sotragada”, de Guim Valls, i “Dimonis”, de Jacint Verdaguer. Sincer.

ROVELL D’OU
‘Jarana Rock’

Rovell d’Ou és una companyia d’espectacles per a públic familiar amb dècades d’història ja a les espatlles i uns quants discos editats. L’últim, que acaba de sortir del forn, és Jarana Rock, un divertimento on a part d’algun tema propi els músics de la banda es dediquen sobretot a versionar grans clàssics del pop-rock de tots els temps. Hi ha des del “Wathever You Want” de Status Quo fins al “Get Back” de The Beatles, el “Jumping Jack Flash” dels Rolling Stones o el “Highwell to Hell” d’AC/DC. Sempre està bé fer pedagogia, sobretot de cara als més menuts.

  • Compartir