• Compartir

Novetats discogràfiques

27 d'abril de 2023

BUHOS
‘La nit està que crema’

Aquest és ja el sisè disc d’estudi de Buhos, una banda que va començar fent versions i que quan va començar a fer temes propis de seguida es va fer un forat al panorama català gràcies sobretot al seu directe festiu i desenfadat. En aquest nou treball amaguen la secció de vents i donen encara més importància a l’electrònica. Com sempre, però, també hi ha una peça tranquil·leta, “Quan ho sents”, on hi col·laboren Núria López (Eufòria), David Ros i Cesk Freixas. Tanca el disc “Podem volar”, amb Pemi Fortuny, el primer cantant dels ara aturats Lax’n Busto.

COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA
‘Cançons arraconades’

Cançons arraconades és una selecció de gravacions originals inèdites, d’estudi o de directe de la Dharma que van des dels anys 70 fins a l’actualitat. També hi ha gravacions originals d’Esteve Fortuny que encara no havien tret el nas a cap dels 25 discos editats fins ara per una de les bandes més representatives de la música nacional. El disc, evidentment, està pensat per a malalts de la Dharma i nostàlgics i serveix també per escalfar motors de cara al gran concert del 50è aniversari del grup que es farà el 22 d’abril al Palau Sant Jordi de Barcelona. Apunteu-vos la data.

AINA KODA
‘Percal’

Aina Koda és un grup de rap del País Valencià format per Aina Nogueroles (veu i lletres) i Adam González (productor i DJ). Tots dos tenen només 20 anys i acaben d’editar un interessant primer disc que ja els ha posicionat com un dels noms destacats de la música en valencià amb reconeixements com el Premi Ovidi a Artista Revelació. A l’àlbum hi ha 12 cançons heterogènies i difícils d’encasellar on barregen gèneres com el trap, l’afrotrap o el house. La millor és la primera, “Polinyà de Xúquer”, que a més ha aconseguit posar la seva localitat natal al mapa.

  • Compartir