• Compartir

Novetats discogràfiques

20 d'abril de 2023

ARRIBAR I PLOURE
‘El primer discu’

L’ex-Txarango Àlex Pujols i l’actor Ricard Farré finalment han publicat el seu primer discu, un bon treball de només vuit talls que combina música i humor on no hi falten els seus èxits Paraules d’antes o Xof per tu. També hi ha d’altres peces com El vell Joan Carles (ja us podeu imaginar a qui va dedicat) o L’himne, que tanca l’àlbum explicant la relació del grup amb la pluja. Si tot plegat fos real, és evident que els haurien de contractar urgentment a tots els racons del país. I és que d’aigua –i de sentit de l’humor– n’anem molt mancats.

EL PONY PISADOR I THE LONGEST JOHNS
‘The Longest Pony’

Els catalans El Pony Pisador acaben d’estrenar The Longest Pony, un àlbum on uneixen forces amb els referents internacionals dels anomenats sea shanties (cants mariners), The Longest Johns. Al treball hi ha peces tradicionals i clàssiques del repertori folk anglosaxó, com “Tennessee Waltz” o “All For Me Grog”, i un parell de composicions originals, “Wheels of Glory” i “Haul and Drag”. També inclou una peça en català, l’havanera “Al Pirata Joan Torrellas”. Llarga vida a l’amistat i l’admiració mútua entre els nostrats Ponys i The Longest Johns!

TRIQUELL
‘Entre fluids’

El primer ex-Eufòria a publicar disc ha estat Triquell (Francesc Fuentes i Triquell). I de tota la nòmina d’artistes que es van donar a conèixer en aquest talent xou possiblement és un dels que té més números per acabar-se consolidant i no ser flor d’un dia. Al seu disc de debut hi ha personalitat, voluntat de deixar empremta, so de banda (es nota que toca amb músics d’Alter Soma, la seva antiga formació) i algunes bones cançons com Road trip, CBD i espardenyes o Jugular, un hit que ho ha petat a les radiofórmules des que es va avançar ja fa uns mesos.

  • Compartir