• Compartir

Novetats discogràfiques

16 de març de 2023

ORIOL TONIETTI
‘No Limit’

El cognom segur que us sona. I és que l’Oriol és fill del mític Jordi Tonietti, un dels grans noms de la cançó i l’animació infantil a Catalunya. L’Oriol, a més, fa de bateria amb el seu pare –quan actua en format banda– i també s’encarrega de les baquetes amb projectes com Sara Terraza, Pepet i Marieta, La Perdiu Spencer o Àlex Pérez. A No limit, però, el seu debut en solitari, deixa la bateria i canta en català, anglès i castellà (amb una tessitura característica molt aguda) i toca la guitarra bastint unes cançons que el converteixen en un nou bandautor rocker.

HENRIO
‘Somewhere, Sometimes’

Fa cinc anys l’igualadí Enric Verdaguer va debutar publicant Moonstruck. Ara es fa dir Henrio (el seu nou nom artístic) i ha reaparegut amb un discàs de folk titulat Somewhere, Sometimes. El treball arriba després que Verdaguer hagi fet una estada de quatre anys a Liverpool i d’haver estat també la veu de l’última gira de la pianista Clara Peya. El nou disc, escrit en català i anglès, sorgeix –segons el mateix Henrio– a partir dels sentiments viscuts arran de la tornada al país d’origen. El primer single, Blue in Your Eyes, és preciós i hi canta a duet amb Eliot Alma.

SELMA BRUNA
‘Dorsal’

La cantant del trio Marala Selma Bruna debuta en solitari amb Dorsal, un disc coproduït entre ella mateixa i Pedro Campos (guanyador d’un Grammy Llatí per Calambre, de Nathy Peluso). El treball és curiós, ja que es tracta de música pop però gravada amb una coral única creada per a l’ocasió amb més de vint veus professionals amb noms com els de Sandra Monfort, Clara Fiol, Lucas Delgado, Amaia Miranda o Anna Ferrer, entre d’altres. L’àlbum inclou nou peces i té una portada espectacular. Això sí, de la caràtula només en podreu gaudir en el format físic.

  • Compartir