• Compartir

Novetats discogràfiques

2 de març de 2023

MADEE
‘Conundrum’
Conundrum és la confirmació que el retorn de Madee (una de les bandes més rellevants de l’indie ibèric de principis de segle) és definitiu. El gener de 2021 van reaparèixer per sorpresa amb Eternity Mingled with The Sea –trencant un silenci de set anys– i pel novembre del mateix any van tornar-hi amb In The Cold Season. I ara la banda liderada per Ramon Rodríguez (veu i guitarra) tanca la trilogia del retorn amb un disc rodó on demostren que les segones parts, de vegades, poden ser fins i tot millor que les primeres. Ah! I al juny, hi haurà directes!

FALCON & FIRKIN
‘Cançons nues’
El nou disc de la banda manresana Falcon & Firkin és un recull de vuit cançons “que expressen el dol produït per la pèrdua del meu pare el febrer de 2020”. Això explica Jordi López, cantant i alma mater d’una formació clàssica de pop-rock que està activa des de 2007 i que amb aquest ja ha publicat 10 àlbums! A Cançons nues els manresans rebaixen una mica les revolucions buscant un to més íntim i reposat. En la mateixa línia que les cançons hi ha també el disseny del disc, amb dibuixos fets a l’escola pels quatre nets del pare de López.

IGNASI TERRAZA & PEPA NIEBLA
‘En la orilla del mundo’
Ignasi Terraza és un dels pianistes de jazz més reconeguts de l’escena nacional (i internacional). I Pepa Niebla és una cantant malaguenya que viu a Brussel·les. I a En la orilla del mundo, els dos mons s’han casat per gravar melodies procedents de les dues ribes de l’Atlàntic cantant en castellà, anglès, francès o portuguès. En total hi ha 13 peces i hi sonen estàndards de jazz, composicions originals de Terraza i un parell de clàssics de la chanson francesa. La portada, per cert, una autèntica meravella, és obra de la pintora María José Torrente.

  • Compartir