• Compartir

Novetas discogràfiques

25 de maig de 2023

STAY HOMAS
‘Homas’

Amb la publicació del seu segon disc el trio format per Guillem Boltó, Klaus Stroink i Rai Benet deixa enrere el capítol de “fenomen mundial del confinament” per passar a ser, simplement, un grup que factura bones cançons de pop. A l’àlbum n’hi ha 14 amb l’amor i el desamor com a eix temàtic central despullades del remolí d’emocions lligades a la maleïda covid. I sí, és evident que el naixement de Stay Homas és de les poques coses positives que ens ha deixat la pandèmia. Sense covid, els tres músics encara estarien tocant a Buhos i Doctor Prats.

MAGALÍ SARE & MANEL FORTIÀ
‘Re tornar

El duet format per la cantant Magalí Sare i el contrabaixista Manel Fortià torna amb un recull de deu cançons basades en rutes marítimes i folklore iberoamericà que emocionen i trenquen amb totes les fronteres estilístiques. El disc s’obre precisament amb Tornar, una adaptació del conegut tango de Carlos Gardel Volver traduït al català i que ha servit d’inspiració per batejar un treball fresc i madur on la part instrumental ja no es limita al contrabaix de Fortià sinó que creix amb percussió, flautes, baix i ukeleles. I tot guiat amb un far: la veu de Sare.

SARA TERRAZA
‘Ja ploraré després’

Terraza va debutar com a cantant solista el 2013, amb 17 anys, al programa Oh Happy Day de TV3. Era una de les integrants del cor Geriona. Tres anys després va editar un primer EP sota el nom de Sara Terraza & The Black Sheep i ara, gràcies a una campanya de micromecenatge, presenta el seu primer llarga durada produït per Dani López. Un disc de pop amb pinzellades de jazz amb un univers sonor molt variat on plasma, a través de les seves composicions, la transició que ha patit els darrers anys, tant en l’àmbit personal com musical.

  • Compartir