• Compartir

Música de cinema a L’Atlàntida

25 de novembre de 2022


L’Original Soundtrack Orchestra, una jove orquestra simfònica especialitzada en música de cinema, que ja va fer el seu debut oficial a Vic el juny passat, torna aquest diumenge a L’Atlàntida. Ho fa amb un nou programa, titulat “Amors impossibless”, en què ret homenatge a Stephen Sondheim i Albert Guinovart, interpretant peces d’aquests dos compositors, i amb una segona part amb obres de Prokófiev, Rota o Bernstein. Serà a la sala Ramon Montañà, a partir de les 6 de la tarda i pujaran a l’escenari més de 60 músics i un cor d’una trentena de cantaires.

Concert teatral i musical amb la Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà, a Montmeló

La Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà presenta ‘Concerto a tempo d’umore’, un concert teatral, còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes de la música clàssica. Són dotze músics i un director d’orquestra que fan transcórrer la música clàssica per situacions realment inversemblants. La proposta ha estat concebuda per fer gaudir el públic de les melodies més famoses i els gags més divertits.

‘Concerto a tempo d’umore’, de la Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà. Sala Polivalent de la Torreta, Montmeló. Dissabte, 26 de novembre, 19.00.

Indi Gest porta ‘La mala dicció’ a Vallromanes

El col·lectiu Indi Gest presenta l’obra ‘La mala dicció’ aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre al Casal de Cultura de Vallromanes. Es tracta de la darrera creació de la “Trilogia del lament”, de Jordi Oriol, basada en les tragèdies de Shakespeare. En aquesta ocasió s’inspira en Macbeth, i posa a escena tres personatges que traslladen no tant el tema de l’ambició pel poder, sinó com actuen posseïts per aquest. Els intèrprets són el mateix Jordi Oriol juntament amb Paula Malia i Carles Pedragosa, sota la direcció de Xavier Albertí.

‘La mala dicció’, col·lectiu Indi gest. Casal de Cultura de Vallromanes. Dissabte 26 de novembre, 20.30.

Quim Bigas presenta el monòleg ‘Molar’ a la Garriga

Quim Bigas presenta aquest diumenge a la plaça de l’Església de la Garriga el solo ‘Monar’, un espectacle de carrer que combina ‘performance’, dansa i dramatúrgia, emmarcat en el projecte Fem Dansa. En aquest enèrgic i trepidant solo, s’analitza la felicitat com a sentiment construït, regulat i interpretat. Per això treu a la llum una diversitat d’imatges vinculades a aquest estat: l’eufòria d’un gol, els musicals, una persona hipermotivada… Tota aquesta col·lecció d’escenes reflecteixen com la sensació de benestar s’acaba convertint en un estereotip.

‘Monar’. Quim Bigas. Plaça de l’Església de la Garriga. Diumenge 27 de novembre, 13.00.

Dansa al Teatre Auditori de Granollers amb ‘Sonoma’, de La Veronal

La Veronal, una de les companyies de dansa contemporània més importants de l’Estat, La Veronal, presentarà la seva nova creació ‘Sonoma’, aquest dissabte al Teatre Auditori de Granollers. L’espectacle,
creat per Marcos Morau, parteix de la necessitat de l’ésser humà de tornar a l’origen, al cos, quan aquest està al límit de la seva existència i crida per sobreviure, superant d’aquesta manera l’embolcall virtual de la realitat. El coreògraf reprèn les idees essencials de la peça que va crear el 2016 per el Ballet de
Lorraine, ‘Le Surréalisme au service de la Révolution’, a partir de la figura de Buñuel i la Calanda
medieval juntament amb el París cosmopolita, entre la disciplina jesuítica i la llibertat
surrealista. A ‘Sonoma’ s’amplia i desenvolupa tot aquest microcosmos.

‘Sonoma’, La Veronal. Teatre Auditori de Granollers. Dissabte 26 de novembre, 20.00.

  • Compartir