• Compartir

Momi Maiga tanca el 12è Cicle de Jazz de l’Ametlla

30 de juny de 2023

El 12è Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès es tancarà aquest dissabte als gimnàs de l’escola Els Cingles amb l’actuació de Momi Maiga, un compositor i un virtuós de la kora. El músic senegalès presentarà el seu àlbum de debut, ‘Nio’, on combina el jazz ètnic, el flamenc i les sonoritats de les seves arrels, fusionant la kora amb instruments clàssics com el violí i el violoncel. Maiga, amb només 25 anys, destaca com un virtuós del seu instrument i per la seva fluïdesa vocal i com a compositor curiós, autodidacta i amb una sorprenent sensibilitat musical.

‘Nio’. Momi Maiga. Gimnàs de l’escola Els Cingles. 12è Cicle de Jazz de l’Ametlla. Dissabte 1 de juliol, 20.00.

Nit de reggae al festival Musik N Viu de Granollers

El festival Musik N Viu de Granollers engega aquest divendres la divuitena edició amb la nit reggae preparada per l’associació One Drop al Parc Firal. El programa es completarà amb dues nits més, el 7 i 8 de juliol, organitzades per Jovent Ignorat i els Diables de Granollers, respectivament. El cartell que ha preparat l’Associació Reggae de Granollers inclou diferents propostes com la de Rebelmadiaq Sound System, amants del so jamaicà i els seus diferents gèneres. Al seu costat actuaran Chalart58, Matah i Adala, una combinació intergeneracional que representa molt bé la música contracultural de l’escena barcelonina, i Sr. Wilson, un dels artistes de l’escena reggae internacional més respectats. També hi actuaran Belén Natalí, una cantant, compositora i lletrista argentina establerta a Catalunya; Stereotone Sound System, que cobreixen totes les facetes relacionades amb el reggae; Supa Bassie, un artista veterà de l’escena reggae espanyola; Freedom Cry, un col·lectiu de Cornellà de Llobregat que porta més de dues dècades promocionant la música d’arrel jamaicana; el col·lectiu artístic Purple Rockets; la cantant de reggae i ragga, L’Asia Luna, i Endemic Sound, un col·lectiu jove de DJs i selectors de música reggae i dancehall nascut a Granollers el 2019.

Nit de reggae organitzada per One Drop. Festival Musik n Viu. Parc Firal de Granollers. Divendres 30 de juny, 23.00.

Belén Natalí

El Trio Pedrell inaugura les Nits Musicals de Vallromanes

Les Nits Musicals de Vallromanes arriben a la 38a edició amb quatre propostes dedicades al violoncel, que tindran lloc els dies 1, 8, 15 i 22 de juliol al Club de Golf, el Casal de Cultura i la plaça del Casal. Les Nits començaran aquest dissabte a les 9 del vespre amb el concert ‘Joventut i maduresa’, del Trio Pedrell, format per Christian Torres, Oscar Alabau i Jordi Humet. El seu programa té com a gran al·licient l’escolta de tres trios en moments diferents de la vida dels seus compositor

‘Joventut i maduresa’. Trio Pedrell. Nits Musicals de Valromanes. Club de Golf. Dissabte 1 de juliol, 21.00.

El Trio Pedrell

Quinze hores de música al Tritone Montseny Roots Festival

Tritone Montseny Roots Festival celebrarà la segona edició aquest dissabte de les 12 del migdia a les 3 de la matinada a Can Balmes de Santa Maria de Palautordera. El festival porta músiques tradicionals provinents d’arreu del món amb la intenció de revisitar les músiques d’arrel amb la mirada pròpia del segle XXI. En aquesta segona edició, el públic podrà viatjar des del Carib fins a l’Europa de l’est acollint dos estils tan representatius com els reggae jamaicà i la potent música balcànica, amb diferents propostes musicals. Hi actuaran Cafe Magnetic, Beteny Ah Nativos, Ermesinde, Baix Montsound System (Feat Adelking Falmer), Radio Otorongi i els DJs Panko i Pure.

Tritone Montseny Roots Festival. Can Balmes, Santa Maria de Palautordera. Dissabte 1 de juliol. De 12.00 a 03.00.

Cafe Magnetic

  • Compartir