• Compartir

Momi Maiga i l’Orquestra de Cambra de Granollers s’uneixen en un concert especial

25 d'abril de 2024

El músic senegalès Momi Maiga i l’Orquestra de Cambra de Granollers són a punt per presentar, aquest dissabte a les 8 del vespre al Teatre Auditori, un concert especial i únic, ‘Nio amb l’OCGr’. La seva singularitat prové de la fusió del so de la kora, un instrument africà que toca Maiga, amb els dels instruments clàssics com el violí i el violoncel. ‘Nio’ és el primer treball discogràfic de Maiga, fruit de diverses inspiracions que neixen des del Senegal i s’expandeixen a nous horitzons amb l’arribada del músic a Europa.

”Nio amb l’OCGr’. Amb Momi Maiga i l’Orquestra de Cambra de Granollers. Teatre Auditori de Granollers. Dissabte 27 d’abril, 20h. A les 18h, concert familiar ‘La kora i el Momi’.

Llinars acosta la dansa amb el segon festival Atansa’t

El Teatre Auditori de Llinars acollirà aquest cap de setmana la segona edició d’Atansa’t, un petit festival de dansa amb una programació on destaca la creació femenina, variada i un ampli horari. El festival omplirà de dansa tant les sales interiors del teatre com els espais exteriors, i oferirà espectacles i tallers per a tots els públics. En la programació d’enguany destaca ‘La veu de les (d)ones’ d’Ambae Company, que s’estrenarà diumenge a les 6 de la tarda després d’haver fet residència al Teatre Auditori de Llinars.
També hi haurà l’espectacle familiar de dansa i circ ‘Pedra de fusta’; ‘Soy madera’, d’Elelei Dance Theatre Company; el taller “Dansa la vida”, amb Carmen Roldán; l’espectacle de dansa ‘A rienda suelta’, de la companyia Du’K’tO’ a l’exterior del Teatre Auditori, i l’Aula de Dansa del Teatre Auditori de Llinars.

Festival de dansa Atansa’t. Teatre Auditori de Llinars. Dissabte 27 d’abril a les 18h i a les 20h. Diumenge 28 a les 10.00, 12.00, 18.00 i 19.00.

L’espectacle ‘A rienda suelta0

Acrobàcies a la Garriga amb Manel Rosés

L’acròbata Manel Rosés Morató presenta ‘Ákri’ al Teatre Patronat de la Garriga aquest dissabte a les 8 del vespre. El muntatge és una reflexió sobre els moments de canvi i transformació, a través dels moviments del seu cos en una escala. L’artista puja, baixa, rellisca, cau i torna a aixecar-se. Les seves acrobàcies són el fil conductor que dona cos a ‘Ákri’. Aquesta paraula, procedent del grec, significa llindar o límit. En aquest llindar, l’artista posa el cos en situació de joc, sigui en relació a l’objecte o a la circumstància. Busca extreure la part humana de l’acròbata que fa que el públic s’hi identifiqui.

‘Ákri’. Manel Rosés Morato. Teatre Patronat de la Garriga. Dissabte 27 d’abril, 20.h.

L’acròbata Manel Rosés

La Guilla Teatre presenta un espectacle de faules a Canovelles

La Guilla Teatre porta aquest dissabte a l’escenari del Teatre Auditori Can Palots l’espectacle ‘De faula’. Les faules clàssiques són encara avui dia contemporànies i fan reflexionar sobre la conducta humana. A través de faules conegudes com ‘La cigala i la formiga’ o ‘La llebre i la tortuga’, porten el públic a un món de conte per parlar de la deixadesa als boscos, el maltractament entre iguals o l’abús de poder, i com l’astúcia, la reflexió i fins i tot l’amor poden ajudar a canviar situacions adverses.

‘De faula’, de La Guilla Teatre, Teatre Auditori Can Palots. Dissabte 17 d’abril, 18h. A les 17h i a les 17.30h, taller de manualitats gratuït.

L’espectacle ‘De faula’

  • Compartir