• Compartir

Mishima reedita ‘Ordre i aventura’ en directe

Jordi Sunyer
13 de febrer de 2021

Aquest 2021 ha de ser l’any del novè disc d’estudi de Mishima, una de les bandes capdavanteres del pop-rock nacional. Mentre no arriba el nou material, però, la banda que encapçala David Carabén (i que compta amb el director artístic del Mercat de Música Viva de Vic, Marc Lloret, al piano, teclats i veus) ha sorprès a tothom amb la reedició d’un dels seus discos més emblemàtics, Ordre i aventura.

La reedició, però, no és la típica remasterització que caracteritza aquests casos sinó que la banda ha decidit publicar una versió del disc en directe que precisament es va posar a la venda divendres passat, quan es complia l’11è aniversari de l’inici d’aquella gira a la sala Clap de Mataró. Les interpretacions de les cançons que apareixen al nou disc, doncs, s’han gravat al llarg de tota l’última dècada a concerts de Mishima a quatre escenaris emblemàtics de Barcelona: la sala Apolo, el teatre Coliseum, el Palau de la Música Catalana i el Liceu. Seguint l’ordre del treball original, “Tot torna a començar”, gravat al Gran Teatre del Liceu el 2019, és el punt d’inici d’un àlbum que segueix amb “Una cara bonica” i “Deixa’m creure”, gravades en el concert que la banda va fer al teatre Coliseum el 2012. I així fins arribar a la desena i última peça del disc, la que dona títol a l’àlbum, “Ordre i aventura”, enregistrada el 2010 a la sala Apolo.

Com a curiositat, el disc també inclou una versió de “Només era una part de tu” interpretada amb Paco Loco (el productor del disc original) al mateix concert que la banda va fer a la sala Apolo l’any 2010. Per acabar d’arrodonir la celebració, Mishima també ha fet una edició limitada en serigrafia mida A2 del pòster de la gira d’Ordre i aventura que es pot adquirir a la botiga en línia de la banda. Del cartell se n’ha fet una edició limitada de 50 còpies.

  • Compartir