• Compartir

Millora una truita a la francesa amb farcits deliciosos

26 d'abril de 2024

La truita francesa és una opció clàssica per a sopars ràpids quan estem curts de temps i ingredients. És una solució comuna quan arribem tard a casa i necessitem improvisar alguna cosa per menjar. Tot i la seva simplicitat, és nutritiva i versàtil, permetent crear noves variants amb una mica d’imaginació i temps addicional.

El més important per cuinar una bona truita francesa és tenir ous frescos, una paella en bon estat per evitar que s’enganxi, una temperatura mitjana constant per a una cocció uniforme, sal afegida quan els ous estiguin una mica quallats, i una mica de destresa per donar-li forma. En general, es fan servir dos ous per persona.

Els passos bàsics per preparar una truita són batre els ous sense sal fins que estiguin uniformes, escalfar una paella amb poc oli o mantega, abocar els ous batuts i moure’ls suaument per distribuir-los uniformement a la paella, afegir sal, doblegar la truita sobre si mateixa i quallar fins que estigui daurada al gust.

Si es vol afegir més substància a la truita, es poden incorporar farcits o guarnicions quan els ous estiguin una mica quallats.

A continuació, cinc idees de farcits per a truites franceses: Pernil i formatge; Bonítol sol o acompanyat amb pebrots rostits o tomàquet fresc; Bolets i carbassó; Gambes i espàrrecs verds; Bacallà i pebrot verd.

  • Compartir