• Compartir

María del Monte presenta el seu nou disc al Teatre Auditori de Granollers

12 de maig de 2023

María del Monte, coneguda com la reina de les sevillanes, presentarà el seu últim disc, ‘Todo vuelve’, aquest dissabte a les 8 del vespre al Teatre Auditori de Granollers (TAG). En aquest treball, la cantant deixa patent el seu art i el seu mestratge amb la seva veu rotunda i poderosa. Als 11 temes interpreta vuit sevillanes, una cançó per buleries, una rumba i un tango flamenc, justament el primer senzill, “Mucho antes” que, al costat de la sevillana “Tic Tac”, fan de carta de presentació.

‘Todo vuelve’, María del Monte. Teeatre Auditori de Granollers. Dissabte 13 de maig, 20.00.

Concert de guitarra romàntica mediterrània, a Marata

El guitarrista Fernando Espí protagonitzarà el concert de guitarra romàntica mediterrània que es farà aquest diumenge a les 11 del matí a la parròquia de Santa Coloma de Marata. Interpretarà obres de Trinidad Huerta, Joaquim Malats, Isaac Albéniz, Antonio Cano, Julián Arcas, Enric Granados i Francesc Tàrrega. Espí exerceix la docència com a catedràtic de guitarra al Conservatori Superior de Música Manuel Massotti de Múrcia i ha estat guardonat en concursos nacionals i internacionals de reconegut prestigi. Ha actuat com a solista en importants festivals i escenaris de prestigi i ha visitat més de 30 països dels diferents continents.

Concert de guitarra romàntica mediterrània. Fernando Espí. Parròquia de Santa Coloma de Marata. Diumenge 14 de maig, 11.00.

Fernando Espí

Cafè teatre a Parets amb Pep Plaza

L’humorista i imitador polifacètic Pep Plaza, actor en programes televisius com ‘Polònia’ i ‘Crackòvia’, mostra a ‘Ara més!’ les seves imitacions més recordades, els seus personatges de sempre i els rostres més nous amb aquest nou format complet, ple de veus i registres. L’actuació, un espectacle d’humor i música en directe. són un munt d’històries encadenades i desencadenades dalt de l’escenari. Plaza estarà acompanyat pel pianista Nito Figueras.

‘Ara més!’. Pep Plaza i Nito Figueras. Sala Basart Cooperativa, Parets del Vallès. Dissabte 13 de maig, 22.30.

Pep Plaza

  • Compartir