• Compartir

Marco Mezquida porta el seu ‘Tornado’ a l’Ametlla

6 de juny de 2024

Després de la seva inauguració el passat dissabte 1 de juny amb Eva Fernández esgotant les entrades, el 13è Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès encara el seu segon concert aquest dissabte amb una proposta de luxe, el ‘Tornado’ de Marco Mezquida. Acompanyat i concebut amb i per Masa Kamaguchi, al contrabaix, i Ramon Prats, a la bateria, Tornado és la paraula que encaixa a la perfecció amb aquesta energia que tots tres desprenen, individualment o com a unitat sonora, tant quan aborden moments suaus i delicats com durant les seves volcàniques explosions creatives que es podran gaudir en el marc incomparable de Can Draper.

Tornado’. Marco Mezquida, Ramon Prats i Masa Kamaguchi. 13è Cicle de Jazz de l’Ametlla. Can Draper. Dissabte 8 de juny. 20h.

‘Joc de cadires’, espectacle familiar amb Cal Teatre, a la Garriga

Una família s’asseu a taula. Cadascú ocupa la seva cadira i el seu lloc, com s’ha fet sempre. I ningú es pregunta qui li va assignar aquest lloc ni perquè, com passa amb les coses que simplement són “així”. Però què passaria si un dia algú s’asseu en un lloc diferent al que li toca? ‘Joc de cadires’ parla sobre la relació entre les persones i les cadires i com el lloc que ocupem condiciona el nostre punt de vista: tot depèn de la cadira des de la que es miri. Aquest espectacle familiar explora els límits de les cadires precisament com això, com un joc, un intercanvi de llocs, de punts de vista que ens porten irremediablement a experimentar una de les capacitats humanes més importants per comprendre al món i als que ens envolten: l’empatia.

‘Joc de cadires’. Cal Teatre. Plaça de Can Dachs, la Garriga. Diumenge 9 de juny. 18.30.

‘Joc de cadires’ / Judith Rodríguez

Catarsi Teatre presenta ‘Un marit ideal’ al Teatre Auditori de Llinars

El grup local Catarsi Teatre torna a representar la seva divertida i elegant comèdia, ‘Un marit ideal’, al Teatre Auditori de Llinars. Es tracta d’una producció participativa i sorprenent que, en clau de comèdia que voreja la farsa, satiritza sobre l’alta societat i els seus valors morals. L’obra és d’Òscar Wilde. Marina Martori s’ha encarregat de l’adaptació i la direcció, mentre que la interpretació va a càrrec de Carla Blasco, Cristina Granado, Carles Cullell, Marina Martori, Rebeca Raya, Roser Torruella i Jordi Portavella.

‘Un marit ideal’. Catarsi Teatre. Exterior del Teatre Auditori de Llinars. Dissabte 8 de juny. 20h.

‘Un marit ideal’

  • Compartir