• Compartir

Marc Parrot presenta ‘Turisme per la memòria’ a Cardedeu

6 d'octubre de 2023

Marc Parrot, amb la col·laboració artística d’Helena Mas, presentarà diumenge al Teatre Auditori de Cardedeu ‘Turisme per la memòria’. El treball és un viatge de plaer pels racons viscuts d’aquests 30 anys de carrera. Un viatge cap allò que pel Marc es l’essència d’aquesta experiència: les cançons i els companys. És una celebració que ens apropi a l’autenticitat i la intimitat que busca en cada concert. Que sigui un mirall de com veu l’art i la música, un espai ample i còmode on comunicar-se plenament i on compartir la seva pròpia història. I com en totes les festes, tenir la companyia d’amics i músics amb qui ha compartit trajecte per celebrar content que segueix fent música dia a dia.

‘Turisme per la memòria’, amb Marc Parrot i la col·laboració d’Helena Mas. Teatre Auditori Cardedeu. Diumenge 8 d’octubre, 19.00.

Momi Maiga s’uneix a Veus i el Cor Jove d’Amics de la Unió en un espectacle a Granollers

El músic senegalès Momi Maiga, un virtuós de l’instrument de la kora, s’uneix a dues formacions corals residents al Teatre Auditori de Granollers, Veus i el Cor Jove Amics de la Unió, per oferir ‘CantÀfrica’. És un espectacle únic i especial que transportarà el públic a diferents paisatges sonors del continent africà. A partir de melodies i lletres que remunten al segle XII i que formen part d’un llegat històric transmès de manera oral, descobrirem llegendes, cants rituals, cançons de bressol i genealogies reials.

‘CantÀfrica’, Momi Maiga, Veus Cor Infantil Amics de la Unió i Cor Jove Amics de la Unió. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 8 d’octubre, 18.00.

El músic senegalès Momi Maiga

Ginestà obre la temporada de concerts a la Nau B1 de Granollers

El grup Ginestà serà l’encarregat d’inaugurar la nova temporada de concerts a la sala Nau B1 de Granollers, amb el concert que farà aquest dissabte a la 10 del vespre. Els germans Serrasolsas presentaran ‘Suposo que l’amor és això’, un disc conceptual que al llarg de les seves 10 cançons pretén exposar diferents perspectives de l’amor. Musicalment, Ginestà proposa una nova sonoritat, més sofisticada i contemporània. Melodies electròniques i sintetitzadors acompanyen les lletres, dolces i sinceres. Ginestà es mou en el terreny del pop folk experimental evolucionant cap a un pop romàntic. La banda, un referent dins el panorama musical català, està formada per Júlia Serrasolsas, veu; Pau Serrasolsas, veu i guitarra; Andrea Puig, guitarra elèctrica, i Cesc Valverde, bateria.

‘Suposo que l’amor és això’. Ginestà. Sala Nau B1, Granollers. Dissabte 7 d’octubre, 22.00.

Ginestà

L’espectacle ‘Escocía’ de Txabi Franquesa arriba al Cafè Teatre de Parets

L’espectacle Escocía de Txabi Franquesa, es presenta aquest dissabte a 2/4 d’11 del vespre al Cafè Teatre a la Sala Basart Cooperativa de Parets. L’obra és una batalla a cara de gos contra la dicotomia de qui se sent jove, però la seva realitat mostra a una persona que està més prop del Imserso que del moviment universitari. Aquesta condició li genera un constant debat entre l’optimisme i el pessimisme. El que és indubtable és que segueix en guerra i no es callarà res. Ell és el banderer de “la fúria inofensiva”.

‘Escocía’. Txabi Franquesa. Sala Basart Cooperativa, Parets del Vallès. Dissabte 7 d’octubre, 22.30.

Txabi Franquesa

  • Compartir