• Compartir

Manlleu obre nou cicle de concerts

1 de març de 2024

L’actuació de Vespres d’Arnadí al Teatre Municipal obrirà aquest divendres la 34a edició del Cicle de Concerts de Manlleu, que organitza Amics de la Música.

Ho farà amb la veu del contratenor Xavier Sabata com a solista i sota la direcció del clavecinista Dani Espasa, i sota el títol d’Invisibili. Aquest fa referència a compositors invisibles o poc coneguts que treballaven a Itàlia a principis del segle XVIII, un moment en què l’òpera començava a viure grans canvis. I entre aquests, l’aparició de les àrees da capo, que acabarien tornant-se més complicades i donant origen al bel canto. Entre els autors més coneguts que formen part del programa del concert hi ha Alessandro Scarlatti o Tomaso Albinioni.

El 34è Cicle de Concerts de Manlleu inclou un concert mensual des d’ara fins al desembre, amb pausa estiuenca durant l’agost i el setembre. Són un total de set actuacions, entre les quals hi haurà les de Cosmos Quartet, la mezzo Anna Alàs amb l’actor Xavier Boada com a rapsode, el pianista Àlex Alguacil o la Cobla Sant Jordi amb la Coral Cantiga.

  • Compartir