• Compartir

Love of Lesbian i La Pegatina, incorporacions al Cabró Rock

15 de desembre de 2023

La Pegatina vol dir adeu temporalment. Love of Lesbian ha anunciat que entra en una –llarga– recta final. Els dos grups no tenien previst cap concert a Catalunya el 2024 i tots dos seran al Cabró Rock de Vic els propers dies 14 i 15 de juny. Van ser les dues sorpreses en la presentació, dimarts, del cartell definitiu del festival, que arriba a la seva quarta edició en un moment ascendent.

Com a caps d’aquest cartell s’hi sumen Oques Grasses. Els osonencs sí que estan en plena activitat i el de Vic serà el segon concert del seu proper disc, després de presentar-lo el 27 d’abril a l’Strenes de Girona. “Sempre busquem actuacions especials”, diu Narcís Castellà, director de Midnight, la promotora que organitza el Cabró Rock i que té també a Vic la sala de concerts La Cabra. La programació es completa amb noms ben coneguts com The Tyets, Buhos, Muchka. Figa Flawas, La Fúmiga o Maria Hein. I també amb noms emergents com Amiygadala, un dels descobriments que proposa el festival, el duet Coco o Mama Dousha, projecte de l’italoargentí Bruno de Fabrizzis. I per tancar, les versions de Les Que Faltaband i els DJ de Rac105.

Narcís Castellà diu també que preveuen créixer “de manera sostenible” en públic. L’any passat van passar pel Cabró Rock uns 22.000 espectadors, amb un salt espectacular de més del 40% respecte al 2021, i ara podria créixer fins a les 25.000 entrades. El festival aspira a ser no només el de referència a la Catalunya Central sinó a situar-se “al top” entre els de Catalunya, aprofitant que és el primer en el calendari d’estiu. Bet Piella, regidora de Cultura, es va mostrar a favor de propostes com el Cabró Rock, “compartides amb la iniciativa privada de les quals es beneficia la ciutat”.

  • Compartir