• Compartir

Loquillo, a Vic

3 de març de 2023

El pavelló del Patí Vic es va omplir amb un concert de Loquillo y los Trogloditas amb motiu del Mercat del Ram de l’any 1985. Van assistir-hi 3.000 persones. Loquillo era l’estrella, però, abans, van actuar els Hidràulics Mai Tips, “que van sorprendre el públic amb un streaptease total com a apoteòsic final de la seva actuació”, segons recollia la crònica d’EL 9 NOU publicada el 4 d’abril. La foto, això sí, era de Loquillo.

Després dels teloners, Loquillo y los Trogloditas es veu que van trigar força estona a sortir a l’escenari, “sembla que pel fet que el Loco volia tant sí com no un whisky abans de començar i al bar del CP Vic no en tenien”. “Un cop l’hi van portar varen començar”, s’explicava a la crònica.

El repertori va ser variat amb barreja de cançons de discos nous i antics. Abans de retirar-se definitivamaent, van haver de sortir a cantar tres cançons més davant la insistència del públic. Al concert, i això també es feia notar, van ser-hi presents sis furgonetes de la policia antidisturbis que no van tenir feina.

  • Compartir