Des de fa uns dies, l’obrador de la nova fàbrica de xocolata que ha muntat el pastisser Lluc Crusellas a Vic ja elabora els primers productes de la nova marca Eukarya. La Xocolata d’en Lluc Crusellas. Aquest dimarts es va posar en marxa la venda en línia de quatre especialitats: rajoles, torrons, esfèrics i cremes per untar, que esperen distribuir arreu d’Europa. Dimecres també van obrir una pop up dins l’Hotel Yurbban, al carrer Trafalgar de Barcelona, per donar a conèixer el projecte a la capital del país. La mateixa nau de la fàbrica de Vic –situada al carrer Lleida del Parc d’Activitats Econòmiques– disposarà d’un espai de botiga propi, que obrirà les portes dimarts que ve, amb un assortiment d’una quarantena de referències –part de les quals també disponibles als establiments d’Ametller Origen per Nadal–.
El packaging ha estat ideat per l’estudi de disseny Zoo, de Vic. La producció s’anirà ampliant progressivament. De moment la fàbrica compta amb vuit treballadors –dos dels quals en conveni amb Sant Tomàs–. El projecte més personal de Lluc Crusellas arrenca just un any després d’assolir el títol de millor xocolater del món. “El que més em satisfà és poder concretar un projecte que arriba al consumidor final”, es felicita Crusellas, que compta amb el suport de Pavic, empresa de la qual és el cap de pastisseria. A la foto, dilluns treballant al nou obrador.