• Compartir

Llistes VIP a Barcelona: Pachá i Otto Zutz

18 de febrer de 2019

Què podem dir de Barcelona si parlem de passar-ho bé? La ciutat comtal porta anys fent les millors festes de tot Catalunya. Qualsevol dia de l’any podem trobar-hi festes de tota classe i diferent públic. Tant se val que tinguis 18 o 40 anys, a Barcelona es fan les millors festes per a qualsevol edat, siguis d’on siguis. Sense importar el teu color de pell o la teva nacionalitat, a Barcelona hi ha el millor ambient i, per tant, sense cap mena de dubte, les millors discoteques, moltes amb llistes VIP.

És molt habitual que passejant per la platja (preferentment la Barceloneta) et trobis amb persones que t’ofereixen anar a una discoteca o l’altra. Normalment són els RRPP (relacions públiques) de diferents llocs on anar de festa, però et direm una cosa. Ves amb compte amb aquestes persones que t’ofereixen entrades o llistes VIP, no tots són de fiar i has de contrastar bé on anar.

Per aquest motiu, volem donar-te alguns consells per gaudir i passar una bona nit i comentarem quines són les millors discoteques Barcelona. A la ciutat comtal hi ha un munt de discoteques amb moltíssima varietat. Les tenim a prop de la platja (ideals per a l’estiu) i més al centre de la ciutat. Totes amb un estil únic que segurament et farà passar una nit inoblidable.

Algunes de les discoteques més famoses de Barcelona són: Razzmatazz, amb un bon equip de música i molt gran; la Catwalk, a prop de la platja; la Moog, on hi ha molta música electrònica; Opium, o Shoko. Aquestes són algunes de les més conegudes. Però si hi ha dues grans i conegudes discoteques són la Pachá Barcelona i l’Otto Zutz. Et parlarem dels dos llocs on segurament no oblidaràs mai que has estat i on podràs entrar per llista VIP Barcelona.

Les millors discoteques, com no podia ser d’una altra manera, tenen les millors llistes VIP Barcelona. Les seves reserves VIP t’oferiran la millor experiència tant a Pachá Barcelona com a Otto Zutz.

Et parlarem d’una mica d’història de les dues discoteques de Barcelona. La història de Pachá és molt antiga. Qui no coneix Pachá? Pachá és un grup espanyol, que va ser fundat a Sitges el 1967 per Ricardo Urgell. La seva seu central i discoteca més coneguda és a Eivissa, on és present des de 1973. Actualment, el grup té més de 25 clubs nocturns repartits en 12 països.

La primera discoteca Pachá es va inaugurar el 22 de juliol de 1967 a Sitges de mans de Ricardo Urgell, que amb 28 anys va obrir el local juntament amb el seu germà per ajudar la seva família. Encara que els seus començaments van ser difícils, la discoteca va aconseguir fama i clientela gràcies al desenvolupament turístic que va tenir aquesta zona de la costa mediterrània a finals dels anys 60. No obstant això, la marca no va obtenir fama internacional fins al 3 de juliol de 1973, quan Urgell va expandir el seu negoci a Eivissa.

També et podem dir algunes coses de la discoteca Otto Zutz. Otto Zutz va ser inaugurat el juny de 1985, i va suposar un nou concepte revolucionari en l’oci nocturn de la ciutat de Barcelona. Ocupa una antiga fàbrica tèxtil al carrer Lincoln, número 15, i recrea el típic ambient industrial novaiorquès, basat en espais diàfans decorats amb materials durs: ciment, pilars de fosa, reixes metàl·liques, bigues de ferro, etc. Consta de quatre ambients diferents: MAINROOM: Hip Hop & RnB STAND UP: Commercial Hits HOT CLUB: Pop & Rock, 70s, 80s internacional.

Però això no s’acaba aquí. Dues de les millors discoteques de Barcelona ​​a part d’oferir llistes VIP de pagament també permeten apuntar-te a la seva llista normal de forma gratuïta. Ho has sentit bé, pots assistir a les millors discoteques de Barcelona de forma gratuïta segons el dia i l’hora. Pots consultar tota la informació per accedir a les llistes VIP en les corresponents pàgines web. Estem segurs que t’esperen experiències increïbles a les discoteques de Barcelona, ​​especialment a Otto Zutz.

Això, en part, es deu a la quantitat i qualitat d’artistes tant nacionals com internacionals que arriben a aquestes discoteques. Per l’Otto Zutz hi han passat figures com Red Hot Chilli Peppers, Aerosmith, Rolling Stones, Leonardo DiCaprio, Naomi Campbell, Sylvester Stallone. A Pachá Barcelona també hi han anat tant a visitar com a actuar els millors artistes de fama mundial. T’esperem a Pachá Barcelona i Otto Zutz per llista VIP.

Ens agradaria que ens comentessis quines són les discoteques que més t’agraden en qualsevol dels nostres canals de comunicació i si tens pensat anar a alguna pròximament. Estem segurs que les que t’hem comentat en aquest text t’agradaran i et faran passar una gran nit a Barcelona. Sobretot a Pachá Barcelona i Otto Zutz i més per llista VIP.

  • Compartir