L'interior d'una de les botigues de Lovesexing
  • Compartir

L’auge dels sex shop online

Lovesexing
10 de juliol de 2017

La venda de productes eròtics és un negoci d’allò més rendible. Ho demostren les dades de facturació d’empreses del sector a nivell mundial i nacional. Especialment, les xifres més destacades són les de les companyies de sex shop online.

Moltes de les botigues eròtiques de tota la vida han hagut d’adaptar-se als nous temps d’Internet i a les noves formes de comunicació amb el client final. Per aconseguir l’èxit havien de crear el seu lloc superant la popularitat de la indústria pornogràfica gratuïta a Internet. A més, per a moltes botigues, adaptar-se a les necessitats de compra discreta del consumidor de productes eròtics i oferir articles més femenins i menys agressius eren reptes a assolir.

Segons publica la revista Forbes, el negoci de les joguines eròtiques mou uns 15.000 milions de dòlars a l’any. Així, els bons resultats d’anys de feina en el sector eròtic avalen l’estratègia d’èxit dels sex shop.

A Espanya, les botigues eròtiques en línia són un dels e-commerce que més creixement està experimentant en els últims anys. Segons va difondre el Fòrum d’Economia Digital, les vendes de les pàgines web que comercialitzen productes eròtics creixen un 25% cada any.

 

L'entrada d'una botiga de Lovesexing

 

A més del canvi d’estratègia, hi ha altres factors que han influït en el bon rendiment econòmic dels sex shop online. Te’ls resumim a continuació:

Confidencialitat absoluta. Els principals sex shop que operen a Internet ofereixen l’anonimat total als compradors. I és que els paquets no revelen el seu contingut. Són completament opacs en aquest sentit perquè ningú, excepte el comprador, pugui saber-ne el contingut.

Mitjans de pagament diversos. Les botigues eròtiques en línia proporcionen al client una gran diversitat de formes de pagament per facilitar-li al màxim el desemborsament dels diners. La majoria permeten pagar amb targeta de crèdit, targeta de dèbit, Paypal, transferència bancària i contra-reemborsament.

Enviament en 24 hores. Els negocis de venda de productes eròtics per Internet procuren que el client rebi el paquet el més ràpid possible. La majoria entreguen el producte 24 hores després que s’hagi realitzat el pagament. Com a molt tard retarden l’enviament fins a les 48 hores.

En definitiva, els sex shop online són un negoci molt rendible i tot apunta que ho seguiran sent en els propers anys.

  • Compartir