• Compartir

La Sala Flyhard porta ‘Família impossible’ a Canovelles

27 de gener de 2023

La Sala Flyhard de Barcelona porta aquest dissabte una de les seves produccions, ‘Família impossible’, al Teatre Auditori Can Palots de Canovelles. El muntatge està protagonitzat per la Sara i l’Albert, uns pares joves, d’ideologia progressista i oberts a dialogar sobre qualsevol tema. Però quan la Clàudia, la seva única filla, els presenta l’Eric, la seva nova parella, un noi trans amb qui vol formar una família, tots els prejudicis, els dubtes i la ignorància surten a la llum. Perquè al final no importa el que es defensa en públic, tot és diferent quan passa a casa teva.

‘Família impossible’, Sala Flyhard. Teatre Auditori Can Palots, Canovelles. Dissabte 29 de gener, 20.00.

Titelles sobre el món de la indústria tèxtil amb ‘Las Cotton’, a la Garriga

El 2021 va guanyar el Premi Feten al millor espectacle de titelles

Deixant enrere els perills del seu poble natal, la família Cotton es dirigeix a la ciutat buscant noves vides i oportunitats. Entre les teulades i els llums de la ciutat, entre les teles i els fils i les màquines de la fàbrica, la mare i les seves dues filles viuran aventures i perills desconeguts. Però aquesta vegada no estan soles i es llençaran amb força al desig de ser felices. Inspirada en les lluites de les dones a la indústria tèxtil de principis de segle, la companyia crea un imaginari visual a través de la mirada d’una família en plena revolució industrial. Parlen també sobre l’exemple d’aquelles dones que van entendre que només juntes podien aconseguir una vida digna. Un cop més el teatre de titelles permet crear un imaginari a partir de les emocions de grans i petits.

‘Las Cotton’, d’Anita Maravillas. Teatre El Patronat de la Garriga. Diumenge 29 de gener, 17.30.

Tres veus úniques al Tastautors de Cardedeu

Maria Hein, una de les artistes que actuarà dissabte

El festival de música Tastautors de Cardedeu continua aquest dissabte amb el concert Trestautores III, amb les veus mallorquines de Maria Jaume, Maria hein i Lluís Cabot. Presentaran un concert que va de l’indie a la cançó mediterrània. D’altra banda, per al públic familiar, a les 5 de la tarda actuarà la companyia La Tresca i la Verdesca, que presentarà ‘Maquinagües’, un concert teatralitzat.

Trestautores III. Maria Jaume, Maria Hein i Lluís Cabot. Teatre Auditori Cardedeu. Dissabte 28 de gener, 21.00.

  • Compartir