• Compartir

La Playstation 5 ensenya la cara

Arnau Jaumira
27 de juny de 2020

Sony va deixant anar la renovació de la seva consola insígnia en petites píndoles. La setmana passada va arribar un dels plats forts amb un esdeveniment especial per internet que va reunir milions de persones davant la pantalla per presentar alguns dels nous jocs que ja formaran part de la nova consola des del primer moment. També, a més a més, van ensenyar el que fins ara no s’havia filtrat, imatges del nou disseny de la Playstation 5.

Les línies corbades i una estètica moderna defineixen la nova imatge de la consola de Sony. El color blanc hi predomina i es barreja amb el negre de l’interior i la llum lila que surt de dins quan està engegada, i s’assembla molt al comandament Dual Sense que ja havien presentat fa unes setmanes.

La consola tindrà dues versions: la clàssica i la digital. La diferència és en la disponibilitat o no d’un lector de discos. La clàssica en té, mentre que a la digital tot serà a través d’internet, descarregant els jocs al disc dur de l’aparell. També s’han deixat veure alguns dels accessoris que també estaran disponibles amb el llançament de la Playstation 5, previst per Nadal d’aquest 2020.

D’una banda, hi haurà uns auriculars sense fils amb so en 3D per entrar de ple dins el joc. També es vendrà una càmera d’alta definició per poder fer streamings per internet ensenyant la cara, una tendència cada cop més habitual en plataformes com Twitch. Un altre accessori serà un control a distància per poder navegar pels serveis en streaming de la consola. Finalment, també es vendrà un carregador per omplir la bateria a dos comandaments a la vegada.

  • Compartir