• Compartir

La música urbana amb tradició flamenca de Queralt Lahoz, a la Nau B1 de Granollers

27 d'abril de 2023

Quralt Lahoz portarà aquest dissabte a la Nau B1 la seva música urbana amb tradició flamenca. El ‘soul’, el ‘hip hop’ i el ‘dancehall’ dialoguen amb gràcia i naturalitat sobre una aura de cobles i boleros que emergeixen de manera espontània dels seus origens flamencs i els seus paisatges personals. Lahoz ha estat recentment guardonada amb un dels prestigiosos premis Music Moves Europe 2023, atorgats per la Unió Europea. Es postula com una de les artistes amb més present i futur de tota l’escena nacional, abanderant una de les propostes musicals més trencadores i atractives del moment.

Queralt Lahoz. Sala Nau B1 de Granollers. Dissabte 29 d’abril, 22.00.

L’Orquestra de Cambra de Granollers toca la música més romàntica amb el concert ‘Idil·lis’

L’Orquestra de Cambra de Granollers, amb la directora convidada Mireia Barrera, presenta diumenge el concert ‘Idil·lis’. La formació orquestral presenta un repertori on es combinen dos idil·lis plenament romàntics i gairebé coetanis, a més d’una brevíssima contemplació musical que, composta fa més de 100 anys, ja formula una qüestió transcendental sobre l’existència humana. Els dos compositors autors dels idil·lis són Wagner i Janácek.

‘Idil·lis’. Orquestra de Cambra de Granollers. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge, 30 d’abril. 19.00.

L’Orquestra de Cambra de Granollers

Montmeló s’omple d’arts escèniques per a infants i joves amb el Fitkam

Fitkam, el festival infantil i juvenil d’arts escèniques de Montmeló arrenca aquest divendres amb diferents espectacles tot el dia. A 2/4 de 12 del migdia, Poca Cosa Teatre estrenarà l’espectacle ‘Ou’ a la plaça de la Vila. Però també se’n podran veure altres com ‘Fulles ambulants’, de la companyia Ortiga, que també presenta ‘An-ki’, amb les entrades ja exhaurides. L’espectacle inaugural, però, serà a 3/4 de 8 del vespre a càrrec de la companyia Bool, que presentarà ‘Spiralis’. La jornada de dissabte començarà amb una estrena, ‘Es ven germà petit’, del Centre de Titelles de Lleida. El darrer espectacle del dia també serà una altra estrena, la de ‘Pin Pang’, de la companyia Xabi Larrea.

Fitkam, festival infantil i juvenil d’arts escèniques de Montmeló. Divendres 28 i dissabte 29 d’abril en diferents espais.

La companyia Enlaire presenta ‘Vegin i passin’

  • Compartir