• Compartir

La música i la cultura alternativa tornen a Roca Umbert de Granollers amb el festival Minibeat

5 de maig de 2023

Minibeat, el festival de música i cultura alternativa per a tota la família, arriba diumenge a la sisena edició amb noms com Azucarillo Kings, Fetus, Biscuit o Les Salvatges. Les seves actuacions i altres, a més de moltes activitats, tindran lloc en diferents espais de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers de 2/4 d’11 del matí a les 7 de la tarda, sota l’organització de l’Arcada Koncerts, i en homenatge a la activitats feminista soviètica Pussy Riot.

Enguany hi haurà set escenaris repartits per tot el recinte de Roca Umbert. Gran part de les activitats es faran a l’exterior, com els concerts d’Azucarillo Kings, Fetus, Biscuit, Les Salvatges, Sergi Estella, Ninja Pastori, River T Soundsystem, Serpent, Nina Moth, La Botzina, BRAVO!, Cria Cuervos –que obrirà l’escenari Arcada Koncerts– Francesc Garcia i la banda californiana Sub Fobias, que substitueix la baixa del mexicà Illuminasty.

Els components de Biscuit

La part electrònica d’aquesta edició es concentrarà a l’escenari de La Tèrmica i a l’escenari Escurçó Negre, amb la participació dels garriguencs Balago, els granollerins Catastrofe Club, RuGé (live), els belgues MIT, Plastic DJ, el granollerí Petrovick, DUM-DUM i Far Distance (live).

En la programació d’activitats paral·leles, el MiniBeat, comptarà també aquest any amb la col·laboració de l’escola Mimètic, que pintarà i pentinarà als més petits; per segon any també vindrà l’escola de Granollers Grow Up, que conduirà un taller de DJ, després de l’èxit que va tenir l’edició passada; AUSA, associació responsable dels bucs d’assaig de la Roca Umbert, farà un taller d’enregistrament molt interessant, mentre que la companyia de clown de Granollers Surti com Surti presentarà un espectacle per als més petits. D’altra banda, el col·lectiu A Parts Iguals farà els ja clàssics i emocionants tallers de circ i un taller de bombolles. Una altra activitat serà “Qui són les Pussy Riot?”, en què els més petits hauran de buscar uns passamuntanyes amagats per recinte, o el Puzzle Gegant que tothom pot fer i desfer tantes vegades com es vulgui. L’Escola del Rock, un clàssic del MiniBeat, tornarà a oferir un espai per iniciar-se en la pràctica d’un instrument. I també taller d’estampació d’una tote bag, a càrrec de Cristina Morte.

Catastrofe Club, de Granollers

Fira discogràfica i Els Encants
Aquest any, com a novetat, es farà una fira discogràfica organitzada per la Kinki Records i es crearà un nou espai anomenat Els Encants del MiniBeat, on es podran intercanviar joguines en desús. Com en edicions anteriors, el festival també tindrà barres i foodtrucks a preus populars.

El Festival MiniBeat destinarà 1 euro de cada entrada a HCXHC (Hardcore Hits Cancer), una associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal ajudar anímicament i econòmicament malalts de càncer i recaptar diners per donar a fundacions, especialment infantils.

  • Compartir