La Fira del Llaminer de Vilanova del Vallès canvia de lloc i es farà a la plaça Pau Casals
  • Compartir

La Fira del Llaminer de Vilanova del Vallès canvia de lloc i es farà a la plaça Pau Casals

29 de setembre de 2023

La Fira del Llaminer de Vilanova del Vallès celebra aquest cap de setmana la seva 12a edició amb mig centenar de parades i ho farà tot estrenant un nou emplaçament, la plaça Pau Casals, després d’haver-se dut a terme durant els darrers anys a la plaça dels Països Catalans.

La mostra tindrà lloc dissabte i diumenge durant tot el dia, i s’hi podrà trobar una gran varietat de productes d’alimentació i artesania, del mateix municipi i d’altres llocs de Catalunya, a més d’activitats i espectacles per a tots els públics.

L’obertura de la fira es farà dissabte a 2/4 d’11 del matí. A les 11 tindrà lloc la lectura del pregó de la mostra. A les 12 del migdia hi haurà tallers infantils, un enotast i demostracions de dansa.

Teoria i pràctica del merengue

A les 6 de la tarda hi haurà tallers infantils i una demostració teòrica i pràctica del merengue i a les 7 de la tarda un concert jove.

A 2/4 de 10 de la nit es farà un concert de tribut al mític grup de la dècada dels 80 Duncan Dhu, i a 2/4 de 12, un cop acabada l’actuació, es tancarà el recinte firal.

Diumenge la fira tornarà a obrir a 2/4 d’11 del matí. A les 12 del migdia s’hi faran tallers infantils i un enotast. A la 1 del migdia hi haurà una exhibició de flamenc. A les 6 de la tarda hi haurà més tallers infantils, i a les 7 tindrà lloc un concert jove.

La dotzena edició de la Fira del Llaminer tancarà a 2/4 de 9 del vespre de diumenge.

  • Compartir