• Compartir

La Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu tindrà 180 parades

9 de desembre de 2022

Els carrers i places del centre de Cardedeu acolliran aquest cap de setmana la 27a edició de la Fira de Nadal i del Torró Artesà, que enguany aplegarà més de 180 parades d’articles d’alimentació, artesania, complements i altres productes nadalencs.

També s’hi faran activitats per a tota la família, entre les quals no hi faltarà el tradicional sopar popular amb escudella de Nadal, que es farà dissabte al vespre.

La mostra, organitzada per l’Associació de Veïns del Centre, l’inaugurarà aquest divendres a les 8 del vespre una comitiva encapçalada per l’alcalde, Enric Olivé, la presidenta de l’entitat organitzadora, Mercè Jubany, i com a convidat d’honor el president de la Federació Catalana d’Handbol, el cardedeuenc Jaume Fort.

Una de les parades de la fira de l’any passat/JULIÁN VÁZQUEZ

Un cop fets els parlaments de rigor i encès el foc de la fira, es donarà pas a una cantada de nadales amb l’Agrupació Coral Cardedeuenca.

Dissabte al matí, el recinte firal acollirà una sessió de manualitats per als més petits, la representació teatral Storytime, a càrrec de l’escola d’anglès Kids and Us, i una actuació del grup de ball folk Cardanses. A la tarda es farà una xocolatada popular, seguida d’un cagatió i una cercavila amb el grup musical Swing Engine. A les 8 del vespre es servirà l’escudella de Nadal.

Dues nenes s’escalfen en la fira de l’any passat/JULIÁN VÁZQUEZ

Diumenge al matí hi haurà tallers infantils, un concert de l’escola Viu la Música, una audició de sardanes i una actuació dels Bastoners. A la tarda hi haurà un concert de Nadal a càrrec de l’escola Can Canturri, una actuació del Cor Gospel Cardedeu amb G de Gospel i un berenar amb torrades a la vora del foc.

  • Compartir