• Compartir

La coreògrafa Laia Santanach reflexiona sobre les tradicions, a Granollers

2 de febrer de 2023

La coreògrafa Laia Santanach presenta aquest divendres al Teatre Auditori de Granollers, ‘Tradere’, una investigació coreogràfica i conceptual de la tradició des d’una mirada contemporània. L’obra manté l’interès per la tradició però obrint el ventall i investigant sobre diferents tradicions occidentals que impliquen el cos i que el posen al límit i en risc per mantenir vius aquests costums arrelats en les societats.

‘Tradere’, Laia Santanach. Teatre Auditori de Granollers. Divendres, 3 de febrer, 20.00.

El Festival de Jazz de Granollers arrenca amb Néstor Giménez Pocket Orquestra

Néstor Giménez Pocket Orchestra obrirà aquest divendres el 33è Jazz Granollers Festival amb la presentació de ‘Tetralogy’ (Seed Jazz). És un àlbum a quartet que sona com una “orquestra de butxaca” i que transporta els espectadors a dos universos estimulants. Es tracta de jazz de cambra, una música instrumental, meticulosament treballada, amb un punt d’improvisació i amb esperit orquestral. La formació està integrada per quatre músics de trajectòria consolidada i molt vinculada a l’escena musical actual. El pianista Néstor Giménez estarà acompanyat de Gabriel Amargant, al clarinet; Adrià Plana, a la guitarra, i Jaume Guri, al violí. Tetralogy repassa dues suites de música original inspirades en les tetralogies cinematogràfiques de Mad Max i d’Indiana Jones, a les qual suma una nova suite, La història de les joguines, que, seguint la línia de la tetralogia principal, incorpora la veu en la instrumentació.

Tetralogy’, de Néstor Giménez Pocket Orchestra. Casino de Granollers. Divendres 3 de febrer, 20.00.

Els quatre músics de Néstor Giménez Pocket Orchestra

Miquel Gil tanca el Tastautors de Cardedeu

Miquel Gil tancarà aquest dissabte el cicle Tastautors de Cardedeu amb la presentació de ’20 anys d’Orgànic’, un espectacle dissenyat per a la celebració d’aquest treball que ha deixat empremta i ha esdevingut referencial per a les noves generacions. Amb el disc ‘Orgànic’, l’any 2001 va trencar sostres de vidre amb un reconeixement gairebé inèdit per un artista de l’escena folk. Hi formulava un treball que s’ha revelat com un filó artístic de dimensions colossals amb la combinació de poemes de poetes actuals amb músiques elaborades a còpia de deconstruir l’arquitectura interna de la tradició musical valenciana, i la mediterrània, per extensió.

20 anys d’Orgànic’ Teatre Auditori Cardedeu. Dissabte, 4 de febrer, 19.30.

El músic Miquel Gil

L

‘Forever young’, el musical dirigit per El Tricicle, al Teatre Auditori de Granollers

El musical dirigit per El Tricicle, ‘Forever Young’ arriba aquest diumenge a les 7 de la tarda al Teatre Auditori de Granollers. Són set actors joves que s’interpreten a ells mateixos, o a allò que seran d’aquí a 40 anys, quan visquin a una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser vells. El resultat és un espectacle tendre i divertit, una comèdia on es canten cançons que formen part de l’ADN de molta gent.

Forever young’. Direcció i adaptació d’El Tricicle. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 5 de febrer, 19.00.

L’espectacle ‘Forever young’

  • Compartir