• Compartir

La comèdia ‘Una teràpia integral’, amb Àngels Gonyalons i Abel Folch, es presenta a la Garriga

19 de gener de 2023

Àngels Gonyalons, Abel Folk, Roger Coma i Laura Porta protagonitzen ‘Una teràpia integral’, que es podrà veure aquest dissabte al Teatre El Patronat de la Garriga. L’obra situa l’espectador en un curs per aprendre a fer pa, però no és un taller qualsevol, sinó que està impartit per qui ja s’ha convertit en tot un gurú sota la premissa “per fer un bon pa no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix”. En el fons, és una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. Aquest espectacle coral ja ha passat per nombrosos teatres i festivals.

‘Una teràpia integral’. Direcció Cristina Clemente i Marc Angelet. Amb Àngels Gonyalons, Abel Folk, Roger Coma i Laura porta. Teatre El Patronat, la Garriga. Dissabte 21 de gener, 20.00.


‘Sona la llum’, un espectacle de projeccions i música per als més petits, a Granollers

La companyia La Curiosa presentarà a la sala de concerts Nau B1 de Granollers Sona la llum!, un espectacle captivador dins el cicle nadons que combina les projeccions i la música en directe. L’obra consta de set escenes independents que endinsen els espectadors en mons de colors, textures, formes i sons variats i sorprenents. Són escenes relacionades amb la natura amb referències properes als infants i la seva exploració de l’entorn, petits quadres sonors amb un llenguatge plàstic i musical diferent.

‘Sona la llum’, companyia La Curiosa. Sala de concerts Nau B1 de Granollers. Dissabte 21 de gener, 16.30 i 17.30.


El Tastautors de Cardedeu arrenca amb Ferran Palau

El Tastautors- Cicle de Música Nostra inaugurarà la 19a edició aquest dissabte a 2/4 de 8 del vespre amb el concert de Ferran Palau i un tastet musical del projecte de Roserona, al Teatre Auditori Cardedeu. Palau, caracteritzat pel seu minimalisme pop, arriba a Cardedeu amb els seus dos darrers treballs, ‘Parc’, i ‘Joia’, publicats tots dos el 2021. En el primer torna a parlar de l’amor, però aquesta vegada és un amor que fa una mica més de mal, un que crema una mica més fort. És un amor seduït pel minimalisme i els sintetitzadors que guien el públic a través de l’imaginari de Ferran Palau. Al final del 2021 va arribar ‘Joia’, un disc nascut sota la influència i l’admiració cap a totes les dones que habiten en el segell Hidden Track Records. És un disc en què Palau torna a la intimitat de la veu i la guitarra, on tot es torna més sincer i honest.

Ferran Palau. 19è Tastautors. Teatre Auditori Cardedeu. Dissabte 21 de gener, 19.30.


Flamenc d’avantguarda a Montmeló amb Chicuelo i l’espectacle ‘Caminos’

El guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’ presenta el seu espectacle ‘Caminos’, ple de tangos, ‘alegries’, ‘bulerías’ i ‘granaínas’ aquest dissabte a la Sala Polivalent de Montmeló. L’artista s’acompanya a l’escenari amb la bateria de David Gómez, el violoncel de Martín Meléndez i el ball de Karen Lugo. ‘Caminos’, amb el seu flamenc d’avantguarda, uneix frescor, força i art, i transmet la fusió amb la mateixa naturalitat amb què es produeix sobre l’escenari la connexió entre els quatre artistes.

‘Caminos’. Chicuelo. Sala Polivalent de la Torreta de Montmeló. Dissabte 21 de gener, 19.00.

  • Compartir