• Compartir

La comèdia ‘Austràlia’ arriba a Can Palots
de Canovelles

8 de febrer de 2024

L’exitosa comèdia sentimental ‘Austràlia’, d’Israel Solà, es presenta aquest divendres a les 8 del vespre al Teatre Auditori Can Palots de Canovelles. Solà, de La Calòrica, s’estrena com a autor en solitari amb aquesta comèdia dramàtica basada en fets reals. Es tracta d’un ‘road-trip’ sobre les maternitats i, sobretot, sobre els vincles familiars. L’Elena ha rebut una trucada des d’Austràlia on la seva germana Laia li pregunta si li donaria un òvul per poder tenir un fill amb el seu marit. Ella li contesta que sí, i ara és a punt de creuar mig planeta. La germana gran, la Mercè, també l’acompanya. Serà el primer cop en molt de temps que estan totes tres juntes.

‘Austràlia’. Israel Solà. Teatre Auditori Can Palots, Canovelles. Divendres 9 de febre, 20h.

La Petita Brownie presenta el clàssic ‘El Patufet’ a Granollers

La Petita Brownie presentarà l’espectacle de titelles ‘El Patufet’ aquest diumenge a les 12 del migdia al Cinema Edison de Granollers dins la Roda d’Espectacles Infantils. El muntatge es basa en un dels contes més coneguts, protagonitzat pel Patufet, un nen petit com una llavor, que un dia se’n va a comprar tot sol a la botiga d’en Josepet.

‘El Patufet’. La Petita Brownie. Cinema Edison, Granollers. Diumenge 11 de febrer, 12h.

‘El Patufet’

La Perla 29 aterra al Teatre Auditori de Llinars amb ‘Coralina, la serventa amorosa’

La companyia La Perla 29 presenta al Teatre Auditori de Llinars ‘Coralina, la serventa amorosa’, una obra de teatre de Carlo Goldoni plena de romanticisme, embolics, emocions, trucs i alegria. Després del gran èxit que va tenir en la primera temporada, torna de nou a fer gira, sota la direcció d’Oriol Broggi, i amb intèrprets com Mireia Aixalà, Joan Arqué Solà, Xavier Boada, Rosa Gámiz o Clara de Ramon.

‘Coralina, la serventa amorosa’, de Carlo Goldoni. La Perla 29. Teatre Auditori de Llinars. Diumenge 11 de febrer, 17h i 23h.

Circ de carrer a la Garriga amb la Jimena Cavalletti

La companyia Jimena Cavalletti actua diumenge a les 12 del migdia al pac de la Sínia de la Garriga amb ‘Las B.O.B.A.S.’ En aquest espectacle hi ha una humil banda musical, anomenada Banda Orquestral Benéfica de Actos Sepulcrales, que organitza cerimònies d’enterrament, però aquest cop el capellà i el mort no arriben. Aquestes tres músiques, durant el retard del difunt, comparteixen amb la família i les amistats al funeral una espera summament incòmoda i desastrosa.

‘Las B.O.B.A.S.’. Companyia Jimena Cavalletti. Parc de la Sínia, la Garriga. Diumenge 11 de febrer, 12h.

‘Las B.O.B.A.s.’

  • Compartir