• Compartir

La bici elèctrica de Harley Davidson

Arnau Jaumira
20 de novembre de 2020

Si hi ha una marca emblemàtica en el món de les motos i que gairebé tothom és capaç d’associar a un model concret, aquesta és la Harley Davidson. Durant els darrers anys la marca americana, fundada a Wisconsin el 1903, s’ha anat readaptant al moment actual i si l’hivern passat anunciaven el llançament d’una moto elèctrica, ara ho fan amb una bicicleta elèctrica, la nova Serial 1.

Aquest dimecres es van conèixer els primers detalls d’aquesta bicicleta, que tot i ser nova tindrà un disseny evocador dels primers dissenys de la marca, a principis del segle passat. El nom, de fet, no deixa gaire espai a la imaginació perquè la primera moto de Harley es deia Serial Number One. Més de 100 anys després, Harley ha volgut reproduir aquell model però en una bicicleta.

Una Serial 1 que a primera vista ja ensenya aquesta combinació antiga amb la modernitat actual. Rodes blanques, seient de cuir i punys a joc però alhora fre de disc i llums led.

De moment hi ha poca informació perquè la marca només ha avançat les primeres imatges per poder veure el disseny i la seva inspiració però no ha desvelat encara ni les característiques tècniques ni tampoc el seu preu ni data de llançament.
Segons un compte enrere que hi ha a la web de la Serial 1, les novetats es desvelaran el proper 16 de novembre. Llavors es podrà conèixer on s’amaga la bateria i el motor de la bicicleta i detalls més tècnics.
Harley Davidson, que ja ha vist que les vendes de motos han anat caient, continua treballant a crear altres bicicletes i motos elèctriques i fins i tot una petita scooter.

  • Compartir