• Compartir

La 19a Mostra d’Entitats de Vic n’aplegarà una setantena aquest dissabte

5 de maig de 2023

Més de 70 entitats participaran aquest dissabte a la Mostra d’Entitats de Vic, una proposta de caràcter lúdic i festiu que enguany arriba a la 19a edició. Les rambles del Passeig i del Carme en tornaran a ser l’escenari. La jornada s’allargarà de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre.

La mostra ha esdevingut una “excel·lent oportunitat” perquè associacions, fundacions i altres col·lectius sense ànim de lucre puguin donar a conèixer el seu projecte i les seves activitats al conjunt de la ciutadania, i, al mateix temps, poder interactuar entre elles. Hi haurà presència d’entitats de tots els sectors, des de culturals i artístiques fins a socials o religioses. En aquest sentit, a la zona de la rambla del Passeig s’hi ubicaran totes les entitats esportives i els assistents tindran l’oportunitat de provar diferents disciplines. I a la part oposada, a la rambla del Carme, hi haurà la Fira de Cooperació. La jornada també comptarà amb la programació cultural elaborada per les mateixes entitats. I per dinamitzar la jornada no hi faltarà la tercera edició de la Gimcana de la Mostra, per afavorir la coneixença entre visitants i entitats.

Vic compta actualment amb més de 300 entitats sense ànim de lucre, procedents de tots els àmbits, i que treballen per potenciar la cohesió social i la bona convivència a la ciutat. A totes elles, l’Ajuntament de Vic els ofereix un servei d’assessorament gratuït, que el passat any 2022 es va traduir en més de 220 suports.

  • Compartir