• Compartir

‘Jumanji: siguiente nivel’, de Jake Kasdan

Joan Salvany
6 de gener de 2020

En aquest tercer lliurament, els jugadors són tres. N’han incorporat un amb què han intercanviat els seus personatges, de manera que al seguidor li sembla que són més de tres que han de sobreviure a nous perills juntament amb dos altres jugadors. Van fer falta 22 anys perquè arribés la seqüela de Jumanji. No obstant això, només un grapat de mesos després de la taquillada de Jumanji: Bienvenidos a la jungla torna a la gran pantalla el joc de taula més perillós de la història del cine.

En aquesta ocasió no hi ha regles. Jumanji està trencat, és impredictible i ha expandit el seu univers. Ja no només hi ha una jungla letal a l’espera de jugadors intrèpids, sinó tota una varietat d’escenaris que van des de les àrides dunes del desert a nevats cims muntanyosos. Si la seva predecessora tractava sobre descobrir-se un mateix, Jumanji: Siguiente nivel parla dels canvis a la vida que experimentem a mesura que madurem. Així també els pateixen els avatars, de nou amb el rostre de Karen Gillan (Vengadores: Endgame), Jack Black, Kevin Hart, Awkwafina, Danny Devito, Colin Hanks, Danny Glover i Nick Jonas.

Sense afegir res al primer Jumanji, aquest, amb seqüències molt ben localitzades, no és més que una còpia, una trama poc intercanviable. Però hi ha qui es diverteix, santa innocència! Paisatges i bèsties també queden perplexos davant de tanta resolució.

  • Compartir