• Compartir

‘Johnny English, de nuevo en acción’

Joan Salvany
4 d'octubre de 2018

Johnny English és Rowan Atkinson i sabent això ja imaginem la pel·lícula, tercer lliurament d’aquest James Bond creuat amb aquell agent secret que parlava per la sabata i se li tancaven les portes automàtiques dels ascensors, Superagente 86. Sense oblidar la senyora Peel, aquí interpretada per la gran Emma Thompson, que lidera els millors gags. Uns gags que comencen a situar el Kerr televisiu entre els grans.

La intel·ligència britànica està en escac després d’un ciberatac que ha revelat la identitat dels espies del Regne Unit. En una situació crítica, l’única esperança dels serveis secrets resideix en Johnny English, un agent que fa anys que s’ha retirat i que tornarà a l’acció per a detenir el hacker responsable de l’assalt. No obstant això, el món ha canviat des que va penjar l’esmoquin, de manera que Johnny haurà d’adaptar les seves peculiars tècniques analògiques a la tecnologia moderna.

Quinze anys després del primer lliurament i set de la seva seqüela, Johnny English returns, torna a les pantalles la tercera part d’aquesta saga en la qual Rowan Atkinson, l’home que va donar vida al mític Mr. Bean, trasllada la seva particular forma de fer comèdia al cinema d’espies.

Ara, aquest personatge nascut d’una de les campanyes de publicitat més recordades, en aquesta ocasió, ja jubilat, serà cridat de nou per detenir un perillós hacker que amenaça de revelar la identitat de tots els que treballen pels serveis de la intel·ligència britànica. No obstant això, els seus mètodes analògics aviat es revelaran antiquats en un nou món tecnològic.

Sota aquesta premissa, el film es converteix en un festival de gags basats en un humor físic fet a la mesura de la personalitat matussera del nostre protagonista, amb una clara inspiració en l’univers Bond. Cinta dirigida pel televisiu David Kerr (Fresh Meat) que compta en el seu repartiment amb l’oscaritzada Emma Thompson (Bridget Jones Baby), Olga Kurylenko (El hombre que mató a Don Quijote), Jake Lacey (Proyecto Rampage) i Ben Miller (Paddington 2), que torna a la saga després de participar en el film inicial.

  • Compartir