• Compartir

Jocs de taula físics o virtuals

Arnau Jaumira
8 d'abril de 2020

En un moment excepcional com el que viu ara el país, els jocs de taula han tornat a escena a moltes llars. Una manera de compartir moments amb els familiars més propers. Això sí, i si estem sols a casa? O si busquem algun altre joc que no tenim físicament? No patiu, també hi ha alternatives virtuals als jocs de taula clàssics de tota la vida.

D’una banda, els que sempre hi són. Els escacs tenen moltes aplicacions. Segurament la més famosa és la web Play Chess. És molt possible que si hem de buscar un joc que requereixi pensar i reflexionar abans d’un moviment, és aquest. Però no és l’únic. El Go, un joc menys conegut però igual de tradicional, també té versió virtual com per exemple a Online Go. I els que mai falten, el parxís o el joc de l’oca, es poden jugar a webs com Playspace o Minijuegos.

En la categoria de jocs de taula més moderns, a internet no hi falta una versió digital del Catan. A Catan Universe s’hi poden fer partides amb avatars, sons i altres elements per aconseguir suplir l’absència de contrincants físics.

Al Monopoly també s’hi pot jugar virtualment. En aquest cas és millor si tenim un mòbil o una tauleta digital, que ja tenen aplicacions d’aquest mític joc de compra i venda de propietats.

També podem trobar un altre clàssic dels jocs de taula com el Cluedo en versió digital. El joc per descobrir crims també té versió per a mòbils.

  • Compartir