• Compartir

Joan Dausà ‘ressusscitarà’ a l’estiu a Empúries

Jordi Sunyer
4 de gener de 2021

Aquest passat cap de setmana una de les veus més populars de l’escena catalana ja va avançar quins són els seus plans per al 2021. Es tracta de Joan Dausà, que com si fos un profeta va acabar la gira de l’Ara som gegants, el seu darrer disc, just abans de començar el primer confinament, de manera que, si més no pel que fa a concerts, la seva agenda de moment no ha patit els (de)efectes de la pandèmia. A més, aleshores ja va anunciar que es prenia un any sabàtic per treballar en les cançons d’un nou àlbum que es publicarà durant la tardor de 2021. Per fer més dolça l’espera, però, Dausà va anunciar l’espectacle Respira: Un concert, una festa, una experiència.

Darrere d’aquest projecte s’hi amaguen quatre concerts que es faran a principis d’estiu (25 i 26 de juny i 2 i 3 de juliol) al recinte de la ciutat grega i romana d’Empúries, en terme municipal de l’Escala (Alt Empordà). Al concert, a part dels clàssics del repertori de Dausà, el músic ja ha explicat que hi sonaran en exclusiva les noves cançons que mesos més tard formaran part del nou disc.

A més, aquesta serà l’única possibilitat de veure Dausà en directe durant tot el 2021. Tot i l’actual incertesa en temps de coronavirus, les entrades per al darrer dels concerts ja estan esgotades. Per a les tres primeres cites, si feu via, encara s’hi pot trobar algun forat. A part de les cançons de Dausà, el recinte del festival també comptarà amb un espai Village on abans i després de l’actuació el públic podrà gaudir de la gastronomia de l’Empordà. També hi haurà un DJ que tancarà musicalment les quatre vetllades.

  • Compartir