• Compartir

Ivette Nadal canta ‘Les hores blaves’ a la Nau B1 de Granollers

15 de desembre de 2023

La cantautora i poeta de Granollers presenta dissabte els temes del seu cinquè disc a la Sala Nau B1 de Granollers, la seva ciutat. El nou treball té una aura lluminosa i és un cant a l’optimisme gràcies als arpegis de les guitarres que vincula la cançó amb un dia assolellat després d’una virulenta i fosca tempesta. A estones és també una afirmació a la tristesa que deixa enrere. La cantautora posarà veu a una etapa personal i artística connectada amb l’entorn amb aquest concert.

‘Les hores blaves’. Ivette Nadal. Sala Nau B1 de Roca Umbert, Granollers. Dissabte 16 de desembre. 22h.

Tracy Sirés presenta el seu disc ‘Haiku Love’ a Canovelles

Tracy Sirés, de la Garriga, presenta aquest divendres al Teatre Auditori Can Palots de Canovelles eñ seu primer disc, ‘Haiku Love’. És un treball ple de cançons que surten de la necessitat d’expressar els sentiments que neixen per endinsar-se i deixar fluir el que hi ha dins. Són cançons sobre la maternitat, l’amor, l’acceptació del passat, la persistència o l’atzar de l’univers.

‘Haiku love’. Tracy Sirés. Teatre Auditori Can Palots, Canovelles. Divendres 15 de desembre, 20h.

Tracy Sirés

Els abusos infantils arriben a Llevant Teatre amb ‘Darrere la porta’

La història de superació de la granollerina Carme Diaby després de la seva experiència en els abusos infantils arriba a Llevant Teatre de Granollers aquest divendres amb el muntatge ‘Darrere la porta’. Es tracta d’una xerrada interactiva amb una introducció teatral que consta de diferents escenes amb Diaby i l’actor Òscar Orbezo.

‘Darrere la porta’. Carme Diaby i Òscar Orbezo. Llevant Teatre, Granollers. Divendres 15 de desembre, 20h.

Òscar Orbezo i Carme Diaby

Espectacle de teatre immersiu a Llinars amb INCA Teatro

La Casa de Colònies Mogent de Llinars acollirà del 15 al 17 i del 20 al 23 de desembre, l’espectacle immersiu ‘Portes obertes’ d’INCA Teatro, que oferirà una experiència teatral diferent. És una proposta de gran format amb vuit actors i actrius que relata una història d’una comunitat que s’enfronta a una injustícia. Cada persona del públic porta una màscara blanca i tria quins personatges i escenes vol seguir. Les escenes se succeeixen simultàniament en 14 espais. El públic seguirà els vuit personatges en els seus desplaçaments per aquests llocs, on es creuen i es relacionen entre ells. Portes Obertes és una obra multidisciplinària que inclou el teatre físic, la performance, el disseny sonor, la dansa i el teatre sensorial.

‘Portes obertes’, INCA Teatro. Casa de Colònies Mogent. Llinars del Vallès. Del 15 al 17 i del 20 al 23 de desembre.

Un altre muntatge d’INCA Teatro

  • Compartir